• Balumann
    "Persze b+, aki olyan csóró, hogy kajára se nagyon van neki, annak leginkább a legújabb számítógépre van szüksége... Mert megengedheti magának... Meg ahhoz ugye alanyi jogon járnak neki a legújabb játékok... Na ne viccelj már, b+! "
    Mint írtam, van olyan, hogy gyűjtögetés, illetve van 1-2 alkalom, amikor erre is lehet költeni. Gépet sok mindenre lehet használni, ezért megéri rákölteni, szemben 1-1 játékkal. És igen, gépre szüksége van az embernek, játékra nem.

"Én is tapasztalatból mondom, hogy azok az ismerőseim, akik megtehetik, hogy fenntartsanak egy korszerű konfigurációt, azok egytől egyig megengedhetik azt is, hogy játékra is fussa nekik (nem feltétlenül 10-12 eFt/db áron, sokkal olcsóbban is be lehet szerezni nagyon jó játékokat)."
    Igen, az ilyenek általában vesznek is játékokat, ha tényleg érdeklik a játékok.

"Amúgy nem mondom, hogy ez egy-két játék esetében ne fordulhatna elő, de biztosan nem ez a jellemző. Meg aztán jössz itt a DX10-el, miközben alig van játék, ami kizárólagosan csak azzal futna. Ez is csak a warezosok egy buta kapaszkodója, amivel azt akarják bizonygatni, hogy a játékok ára mennyire benne van a hardver árában. Bullshit."
    Valóban nincs egy DX10-es játék sem, vannak próbálkozások, hogy az emberek megvegyék az új kártyákat meg a Vista-t (csak dx10 -es rendszer esetén kapcsolható AA, effektek). Nagyonis érdekük, hogy a játékok minél inkább kihasználják a hardvereket, hogy megvegyék azokat, és akkor még nem is beszéltem arról, hogy az Ati meg Nvidia is vszínűleg keres külön is "partnereket", hogy arra optimalizálják jobban ezt, meg azt.

"Azt tudom, hogy te csak azért vennél konzolt, mert lehet rá warezolni, de vannak más tényezők is, akár hiszed, akár nem. Pl hogy hamarabb kint volt, mint a PS3, nagyobb volt a kínálat, olcsóbb is volt. Azért szépen fellendül a PS3 is, pedig ott, ha jól tudom, nem nagyon van warez."
    Van persze... Azok vettek konzolt nagyrészben, akik amúgyis szoktak eredeti játékokat venni, ezek most PC-re nem vesznek. De ettől függetlenül elég nagy százalékban warezolnak konzolon is. PS3 is lendül valamennyire, természetesen. Főleg ott, ahol sok pénzük van az embereknek, és a keresetükhöz képest megfelelő az ár/érték arányuk a játékoknak.

"Ja, te amolyan teszter vagy, aki szeret jót tenni az emberekkel, segítesz eldönteni nekik, hogy megvegyenek-e valamit, vagy sem... Ez is egy érdekes érvelés a warezolásod jogossága mellett :D Következő rész meg nyilván csak úgy lesz, ha sok jótevő warezolja le, akik mind-mind segítenek eldönteni az embereknek, hogy megvegyék-e :D "
    Többen megvették a GRAW 2-t, Vegas 2-t, és az Arma-t is azok közül, akikkel csak "kipróbáltuk" multiban a játékot, mert megtetszett nekik. Nem a jogossága mellett érvelek, hanem hogy pozitív hatásai is vannak.

"Ez hozzáállás kérdése is. Nem hiszem én el neked, hogy te majd akkor vásárolni fogsz játékot, ha majd (igényeidet behelyettesíteni) szerint készülnek azok. Ugyanúgy le fogod warezolni. Hiszen akkor is csak a gépre fogja futni, játékra már úgysem. Meg amúgy is kitalálsz majd valamit, mert minek vegyél, ha ingyen is be lehet szerezni. "
    Egyszer talán megértitek, hogy ez baromság. Nem hozzáállás kérdése. Ha az ArmA 2 tényleg olyan jó lesz, vagy az IL-2 köv része, akkor ha lejjebb megy az ára, és lesz rá pénzem, meg fogom venni. Szintén változni fog a helyzet, hogyha lesz saját keresetem, és szeretnék majd akkor is "komolyabban" játszani, érdekemben áll hogy fejlesszenek játékokat, akkor is vszínű, hogy pénzt fogok kiadni.
    Nem 1x terveztem már, hogy veszek játékot, volt hogy azon múlt, hogy nem volt ott ahol megvettem volna, köv nap meg inkább más mellett döntöttem.

"IL2 kapható, 3 rész egyben 3 eFt. Meg ott van rengeteg jó játék 2k környékén, igaz, régebbiek (1-2 éves), de neked csak az új kell 2k-ért..."
    Valóban, de ez most anyagiak miatt nem lehetséges. Úgyhogy inkább "nem játszok vele"..., és ez így lesz még jónéhány hónapig.

Szerecsenmosdatás meg torz hülyeség nem ez, de nyugodtan hajtogathatod, látom nagyon szereted azt a szót.