Indigo#52a legtöbben akik warezolnak azok örülnek, hogy egyáltalán olyan gépet tudnak venni amin egyáltalán elindulnak
Persze b+, legtöbben azt sem tudják, hogy hogyan szedjenek össze elegendő pénz, hogy legyen mit enni
Persze b+, aki olyan csóró, hogy kajára se nagyon van neki, annak leginkább a legújabb számítógépre van szüksége... Mert megengedheti magának... Meg ahhoz ugye alanyi jogon járnak neki a legújabb játékok... Na ne viccelj már, b+!
Én meg a környezetemből és ismerőseim alapján tapasztalva mondom,
Én is tapasztalatból mondom, hogy azok az ismerőseim, akik megtehetik, hogy fenntartsanak egy korszerű konfigurációt, azok egytől egyig megengedhetik azt is, hogy játékra is fussa nekik (nem feltétlenül 10-12 eFt/db áron, sokkal olcsóbban is be lehet szerezni nagyon jó játékokat). Amúgy te is szép vagy, b+, ha még bíztatod is őket gépvásárlásra, miközben a fogukhoz verik a garast, és lenne jobb helye is a pénznek... Ezt nevezem én szegénységi bizonyítványnak.
De mond, mit ártottam ezzel a kiadóknak és játékfejlesztőknek.
A fejlesztők képébe röhögve ellopod a munkájuk gyümölcsét, és ezzel te is demoralizálod az egész szakmát (úgyis ellopod a végeredményt, minek finomítsák, tegyenek bele még több tartalmat, törekedjenek még jobb játékokra, stb). Mellesleg a becsületes vásárlókkal is kiszúrsz. De szerinted ez mind lényegtelen, mert te közben bődületesen fellendíted a hardvergyártók forgalmát... Hogy aztán még több cuccot lewarezolhass, mert az ugye neked is alanyi jogon jár. Mint a nyomtatóba a festékpatron, meg a moziba a belépőjegy...
Akit ez érdekelt, az inkább a gépre költötte azt, amit a játékra költött volna. Nem érte meg a hardver gyártóknak?
Megint a torz hülyeséged. Szerinted egy program rendkívül költséges kifejlesztése a hardvergyártóknak kell, hogy megérje? Erre már nem is tudok mit mondani. Röhejes vagy.
Szerinted nem perkáltak azért a fejlesztőknek, hogy úgy csinálják meg, hogy kihasználják, meg beletegyék a DX10 -et
Te biztosan bennfentes vagy, és nagyon jól tudod, hogy melyik hardvergyártó melyik fejlesztőnek mennyit perkált. Csak ezt ugye nem fogod elárulni, mert köt az üzleti titoktartás... Amúgy nem mondom, hogy ez egy-két játék esetében ne fordulhatna elő, de biztosan nem ez a jellemző. Meg aztán jössz itt a DX10-el, miközben alig van játék, ami kizárólagosan csak azzal futna. Ez is csak a warezosok egy buta kapaszkodója, amivel azt akarják bizonygatni, hogy a játékok ára mennyire benne van a hardver árában. Bullshit.
És hogy a warez mennyire számít, hányan vettek csak azért X360-at, mert lehet rá warezolni.
Azt tudom, hogy te csak azért vennél konzolt, mert lehet rá warezolni, de vannak más tényezők is, akár hiszed, akár nem. Pl hogy hamarabb kint volt, mint a PS3, nagyobb volt a kínálat, olcsóbb is volt. Azért szépen fellendül a PS3 is, pedig ott, ha jól tudom, nem nagyon van warez.
Egy másik, ha kipróbálom, és jó véleményeket írok egy játékról, sokaknak döntő lehet abban a kérdésben, hogy megvegyék-e. Ha jókat multizunk, sokan dönthetnek az mellett, hogy megveszik később, vagy majd a következő részt (ami néklül vszínűleg nem is foglalkoztak volna a játékkal).
Ja, te amolyan teszter vagy, aki szeret jót tenni az emberekkel, segítesz eldönteni nekik, hogy megvegyenek-e valamit, vagy sem... Ez is egy érdekes érvelés a warezolásod jogossága mellett :D Következő rész meg nyilván csak úgy lesz, ha sok jótevő warezolja le, akik mind-mind segítenek eldönteni az embereknek, hogy megvegyék-e :D
No és persze reménykedsz, hogy majd ezután milyen jó és minőségi játékok készülnek, miközben baszol bárhol egy fillérrel is megtámogatni a dolgot. Ez hozzáállás kérdése is. Nem hiszem én el neked, hogy te majd akkor vásárolni fogsz játékot, ha majd (igényeidet behelyettesíteni) szerint készülnek azok. Ugyanúgy le fogod warezolni. Hiszen akkor is csak a gépre fogja futni, játékra már úgysem. Meg amúgy is kitalálsz majd valamit, mert minek vegyél, ha ingyen is be lehet szerezni.