• cateran
    Csak 1 kérdés: mi a rák faszának van valakinek számitógépe,ha kilóg a szaros segge a lyukas gatyájából? És nehogy azt mond, hogy a hétköznapi élethez kell,mert 1 nagy büdös lófax...minek neki net? És nehogy azt mond hogy az is kell,mert szintén nagy lófax..
    Érdekes gondolkodás:azért kell számitógép,mert ingyé van rá a más munkája...elbaszott 1 ismerettségi köröd van,már bocsi..a legendás magyar mentalitás...
    "De mond, mit ártottam ezzel a kiadóknak és játékfejlesztőknek."
    Most a munkáért ellenszolgáltatást illik nyújtani melyik részét nem érted? Vagy te önkéntes alapon,ingyen dolgozol a munkahelyeden? Mert akkor mindent visszavonok és respect, hogy szeretetből és levegőből megélsz:)
    És mielött jönne a siránkozás,hogy drága a játék:nem az áráról van szó,hanem hogy emberek MUNKÁJA van belefektetve, amiért illik ellenszolgáltatásként fizetni..vagy az étterembe se fizetsz? Boltban? Moziba is belógsz? (és el ne kezd sorolni,hogy nem jársz ide-meg oda..költöi kérdés)
    Amúgy meg ha nincs pénze csúcs gépre,akkor mit akar a legújabb játékokkal? Régebbieket meg ócsóért meg lehet venni..a kör bezárult..(és ne mond hogy 1-2 ezer ft olyan kurvára megerőltető...)
    "Ráadásul semmit sem fog változtatni, csak az ha visszaállnak az eredeti kerékvágásba, és tényleg minőségi játékokat fognak kiadni. Nem 3-4 órás csőfps-t, teli buggal és optimalizálatlanul, hanem ... (igényeket be lehet helyettesíteni)."
    Ezt viszont aláirom,helyeslően bólogatok és kőbe vésetem:) Ez pontosan igy van szerintem is.. rengeteg ma kiadott játék 1 kib...ott béta és velem akarják teszteltetni...hát meg a paci faszát...