Beyond Good & Evil 2 gameplay
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hasonlítsd már össze az itthoni kereseti átlagot a játékok árával, kérlek.
Amikor megtehetem, veszek eredetit, de hidd el, nagyon kevesen vagytok ti, akik megtehetik, hogy mindig megvegyék ami tetszik, remélem elhiszed nekem.
Ne légy már ennyire fanatikus, és ne villogtasd, hogy neked ennyire van pénzed <#szomoru1>#szomoru1>
És igen, valóban létezik olyan, hogy valaki nem tudja megvenni 10ezer forintért azt, amit szeretne. Érdekes, mi? :\
Te 2 végletrõl beszéltél, tetszik és nem tetszik. De az hogy tetszik, nem jelenti azt, hogy annyira tetszik, hogy megérje megvenni... mert mondjuk vannak mások is amik esetleg jobban tetszenek.
"Mármint miben? Esetleg azt érted ez alatt, hogy egy FPS látványosabb, pörgõsebb és ezáltal izgalmasabb? Attól még nem feltétlenül nyújt "többet"... Pláne, ha egy néhány óra alatt kijátszható csõefpées-rõl van szó... És a legtöbb sajna ilyen. No persze ezek között is található remek játék, szó se róla, ezt nem is kétlem. "
Ez valóban egy relatív kérdés, nálam egy egyszerû FPS mindig többet fog nyújtani egy RPG vagy kalandjátéknál. Engem kevésbé érdekel a történet (ha az érdekel, akkor inkább filmeket nézek), nekem inkább az a fontos, hogy mindent én irányítsak (nem szeretem a fejlõdést, sem az ilyen "nyomd meg az X-et gyorsan Y-szor, meg egyéb ilyen ügyességi dolgokat).
"Aki soha semmivel nem járult hozzá ahhoz, hogy jó játékok készülhessenek, miközben warezol ezerrel és azért mindent végigtol, az igen is árt a kiadónak, és közvetve a tisztességes játékostársadalomnak is. És bizony, annak semmi joga nincs ahhoz, hogy játsszon ezekkel a játékokkal!"
Akikrõl most te beszélsz, azok nagyrészt 14-18 év alattiak, akiknek saját keresetük sincs. Ha nem "árthatnának" a kiadóknak, hardvereket sem vennének (avagy vetetnének), akkor meg a hardver gyártóknak ártanának. Joga persze hogy nincs (ahogy még nagyon sok mindenhez). De maximum a hardvergyártóknak ártanának azzal, ha NEM warezolnának legtöbben... (lásd: PS3 eladások, holott már a neve miatt is 10x annyi kellett volna h fogyjon, mint x360-ból. Jah, abból is eladtak annyit, hogy nyereséges legyen, ahogy a játékokból is. Különben kénytelenek lennének változtatni)
Van egy réteg, akinek fontosak annyira a játékok, hogy erre tudjanak áldozni. A játékpiac õ miattuk van, és õ miattuk lesz továbbra is. Meg a hardvergyártók miatt.
És az, hogy az XIII -el tört verzióval játszottak - én nem tudom, nekem az sem tetszett, de "ez azért eléggé így mondjak egy jónagy számot"nak tûnik. És azt sem tudhatod, hogy azok közül hánynak van eredeti játéka (mert akkor már nem iga az, hogy nem járultak hozzá semmihez).
Jah és elég nagy az a % akinek legalább 1-2 eredeti játéka van. Nagyrészt ráadásul azok is csak azért, mert több játékot letudtak warezolni, így megéri gépet fejleszteni.
https://twitter.com/foodlfg
Pontosan ezt gondolom én is! Kár, hogy sokaknak ez nem jut el az agyukig.
Ha nem veszed meg és nem töltöd le, azzal nincs is semmi baj. Viszont hogy élõ példát hozzak, ott van a Ubi másik játéka, a XIII, aminek folytatásokat terveztek, viszont pénzügyileg az is bukott, így nem lett belõle semmi. A sajtó és a játékosok is leginkább pozitív kritikákkal illették, tehát összességében tetszett a népnek. És a bukás még csak nem is az érdeklõdés hiányának volt betudható, hiszen évekkel a megjelenés után is (és még ma is) rengeteg multis szerver volt, ám a játékosok 80-90%-a (becslés) tört játékkal nyomta... Akkor aki lewarezolta, az ártott a kiadónak vagy sem?
És a hír sem arról szól, hogy szerepelt annyira... Mert nem szerepelt annyira sem, bukás volt. Hogy mégis készül, az annak köszönhetõ, hogy Ancel eleve több részben gondolkodott, és a legkedvesebb projektje volt a BG&E, és úgymond "kikönyörögte" a folytatást, amire a Ubi végül rábólintott, mert gondolom tanult a hibáiból, és a 2. rész tervét látva bízik a sikerben.
Lényeg a lényeg: amit te itt mûvelsz, az szerecsenmosdatás. Aki soha semmivel nem járult hozzá ahhoz, hogy jó játékok készülhessenek, miközben warezol ezerrel és azért mindent végigtol, az igen is árt a kiadónak, és közvetve a tisztességes játékostársadalomnak is. És bizony, annak semmi joga nincs ahhoz, hogy játsszon ezekkel a játékokkal!
És ki mondta, hogy nincsenek köztes vélemények? Hogy jön ez ide?
az FPS rövidebb játékidõt, de azalatt többet nyújt
Mármint miben? Esetleg azt érted ez alatt, hogy egy FPS látványosabb, pörgõsebb és ezáltal izgalmasabb? Attól még nem feltétlenül nyújt "többet"... Pláne, ha egy néhány óra alatt kijátszható csõefpées-rõl van szó... És a legtöbb sajna ilyen. No persze ezek között is található remek játék, szó se róla, ezt nem is kétlem.
Egyébként nem tudom milyen videókat láttál róla, de a BG&E egy akció-kaland játék, amiben vannak ügyességi részek is 😊 Meg még sokminden, egy kis GTA, egy csomó minijáték, mellékküldik, stb. 😊
De, tegyük fel rendben, nem veszem meg, nem töltöm le és nem írok róla jó véleményt sem. Kurvasokat nyer ezen a kiadó tényleg, és kurvasokat ártok neki ellenkezõ esetben...
És mirõl beszélsz, hogy nem lesznek, bõven veszik a jó játékokat annyira, hogy megérje készíteni folytatást, eddig is volt. Nem a Sims készítõsi sírnak, hogy nem fogy eléggé, sõt nem is az EA (Crysis miatt), nem a Call of Duty -k készítõi. Nameg persze a vevõk nagyrésze vett konzolt és arra vesz, mert az "hádejó", maradtak pc-n akik inkább csak az igényesebb dolgokat veszik meg, vagy akik kevésbé érdekeltek játék ügyben.
Jah, és a hír is a 2. részrõl szól, tehát szerepelt annyira, hogy megéri nekik folytatást csinálni. Az, hogy mennyire szerepelt, nem azokon múlik, akik soha nem vennének úgy sem játékot. Ezt jó lenne már végre ha mindenki megértené.
Ha tetszik, akkor azért NE! HA nem tetszik, akkor meg fõleg ne!
Egyszerûen fel tudnám képelni azt, aki ilyen címeket, hogy például:
Kotor 1-2
Baldurs Gate 1-2+kiegek
Fallout 1-2
Beyond Good And Evil
lewarezol és teleáradozza vele a fórumot, hogy micsoda csodálatos játékok. Aztán amikor 1-2 cég bezár és bejelentik, hogy hát nem lesz folytatása pl. a Falloutnak /lsd BiS/, akkor meg megy a sírás rívás, de negyedének sincs meg otthon eredetiben.
A játékvásárlás egyfajta szavazat. Pontosan olyan játékok lesznek a holnap játékai amikbõl sok fogy. Ha a Sims kell a népnek, akkor a Sims lesz az, ha a gagyi "csõ" FPS-ek, akkor az.
Emiatt nagyon fontos, hogy az ilyen és az ehhez hasonló "kincsek" is jól fogyjanak és vegyük, ha tetszik, mert egyszer csak nem lesz folytatás, sõt ilyen stílus se nagyon...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hát az, hogy kevesebbet nyújt, azt nem mondanám. Ha valaki mind2 mûfajt szereti, akkor inkább úgy mondanám, hogy az FPS rövidebb játékidõt, de azalatt többet nyújt. Mostmár szerintem inkább a realisztikára kellene rámenniük, és jó COOP meg multi játéklehetõséget belerakni. Normális AI és fizika kellene, sok lehetõséggel, és nem a grafika növelésével felzabáltatni az összes energiaforrást (bár már többnyire már csak a gépigény nõ ok nélkül). A mostani átlagos konzolos szarok persze, valóban nem nyújtanak olyan élményt, de van néhány játék, ami tényleg sok élményt nyújt. Csak ezeket is a multi miatt lenne érdemes megvenni, ami sajna már kevésbé jön be.
Egyébként valóban nem próbáltam a játékot, nem is mondtam véleményt róla. Videókat, képeket láttam, nem keltette fel az érdeklõdésemet, én fõleg akció, ügyességi játékokat kedvelem.
Nem kötelezõ, hogy a BG&E mindenkinek tetsszen. Viszont nem nagyon tudok olyan emberrõl, aki a kipróbálás után azt mondta volna, hogy neki nem tetszett. Persze te nyugodtan mondhatod kipróbálás nélkül is, csak így súlytalan a véleményed.
A Beyond Good and Evil meg eléggé ambivalens érzéseket kelt bennem: anno a játék lefagyott a 2/3-adánál, és SOHA TÖBBÉ nem indult el. Ja igen, és a vizes részeken 9-10 fps-sel futott olyan géppel, ami még nem is létezett mikor a játék kijött. Unokaöcsémnél egyszer sem indult el, pedig simán az ajánlott gépigény fölötti konfigja volt. Egy másik havernál windows újratelepítés lett a játék vége. És eredeti példányról beszélünk, nem bugázottról. Azt hiszem ezek után nem csoda, ha fenntartásokkal kezelem - pláne ezt a 2. részt, nagyon látványos, nagyon akciódús, de köze sincs az elsõhöz.
Timman: Aki megtehette és tetszett az elsõ rész neki, nagy valószínûséggel megvette - néhány kivételle. Ez a játék kevésbé keltette fel a játékosok érdeklõdését, ennyi. Attól, hogy nektek tetszett, nem kötelezõ, hogy mindenkinek tetszen.
Itthon sajnos úgy tûnik, hogy nem is árulják már a játékot. Kár.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
A legtöbb hazai fórumon 2003. december közepétõl már játékbeli kérdésektõl hemzsegett...
Pl:
Dome
SG
Ja, mer' a gémsár aszondta', akkor tuti úgy van. Az nem érdekes, hogy a Gamespot, IGN egy "picit" olvasottabb <#wilting>#wilting>
Nem mellesleg, a gémszár a HL2-nek még különkiadást is szentelt, ez remekül illusztrálja a szintjüket.
Tájékozódjá'...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ez meg remélem, hogy nem gameplay, nagyon nem szeretném azt látni, hogy Faith-et csinálnak Jadebõl.
Egyik 2003-as, a másik 2004-es <#zavart2>#zavart2>
2003-ban a legtöbb helyen a COD vagy a Kotor lett a Goty...
minden rosszban van valami jo, csak meg kell keresni
Eleve, hogy ott a 2 fekete csík és kizárt, hogy ilyen gyorsan irányítja Jade-et a teszter.
az elso resz nekem is nagyon bejott, nagyon tetszett az egesz jatek ugy ahogy volt. kar h penzugyileg nem lett nayyira sikeres mint azt megerdemelte volna, de hatha a masodik resz majd valtoztat ezen.
minden rosszban van valami jo, csak meg kell keresni
Tinman-el egyetértek! Nem tudom, minek köszönhetõ, hogy az elsõ rész megbukott anyagilag (a Ubisoft másik nagy dobásával, a XIII-al egyetemben <#sir>#sir>). Egy világító gyöngyszem volt a PC-s játékok állóvizében (mocsarában...) Én is azt mondom: ez a játékipar tragédiája!
És ez egy tragédia! A PC-s játékipar egyik legnagyobbja!
Igen! Nekem eredetiben itt a polcom... és akiknek itt tetszett az 1. rész vajon azoknak is?
Hogy is várunk el minõséget, ha a xart is leszedik, meg a minõségi címeket is.
Kerti törpét küldöm majd.
biztos vagyok benne hogy maradandó alkotás lesz 😄
és kicsit reménykedek is benne hogy a hangulatot is tartani tudja majd ^^
practitioner of the forbidden arts of death
#2: a kerti törpe jól tolja amúgy? Azt hiszem hamarosan kipróbálom milyen vele.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Csak jeleztem...