És hány törli azonmód a szar játékot az 5000-ből? A letöltött zenék 95%-át is régen töröltem a bús francba, mert egy albumról kell 1-2 szám az esetek 99%-ban. Zenét sem töltök már egy jó ideje le.
Mikor bekötötték a netet és is lewarezoltam vagy 20 játékot 4 hónap alatt egy sem érte meg 2 napnál többet a gépemen, volt amelyik fél órát sem,valamelyik szar C&C volt, de volt ott sok más is amire annyian esküdöztek.
Az elmúlt 4,5 évben a felsoroltak voltak amik nem eredetik voltak, és tényleg végigtoltam őket vagy sokat játszottam vele. Nagyon sok mást kipróbáltam, de ahogy írtam töröltem őket vagy sokkal régebbiek. Akkor még volt időm mindenféle hülyeséggel tolni.
- Gothic 1-2
- Rome Total War
- CIV IV alappal játszottam pár hónapot (a BTS-t tiszteletből megvettem)
- Falcon 4.0 AF (ezt meg itthon nem kapni, bár most már meg sem venném, mert nem veszi fel a versenyt a többi verzióval), Ebből is megvettem egy tagtól az eredeti MP-s F4.0-át, csak hogy az amúgy elavult kézkönyv és a korong meg legyen.
- Az első Medal of Honor és talán a COD2 (nem is emlékszer arra, hogy melyik volt, az orosz fronton is lehetett akciózni).
- Brother in Arms (csak az első része). Szánalmasan rövid volt, de legalább érdekes volt és akkori szinten nem kellett erőmű hozzá a következő művel ellentétben...
- MoH PAA (nem volt hozzá gépem, --> delete)
- 10-15 éve DOS játékok. Kit érdekel és hol szerezheted be őket?
Ennyi Passz. Ez leszámítva csak Falcon 4 utódait tolom. A többi meg megvolt eredetiben amivel játszottam. Ez 4-5 év alatt nem sok szerintem.
Az alábbiakat szedtem le, de soha nem volt időm rá vagy mentek a kukába.
Baldur's Gate 2 SoA - Ezt egyszer tényleg végig kéne tolni, mert nagyon dícsérik.
Dangerous Waters - Idő kell a megtauláshoz. Az meg nincs. Itthon ezt sem kapni.
MTW2 - Totálisan elbaszott AI és játékegyensúly. A MOD-ok javítják ezt állítólag. Lásd CIV IV. --> Vicc, hogy ma a jó játékokat a modder csoportok munkája szüli meg és lényegében ők fejezik be a játkot. Lásd Gothic 3, Civ IV, RTW, stb..
Morrowind 3 - Pár nap után kuka, uncsi volt.
TES IV - Csak letöltöttem, hogy megnézzem, hogyan megy az ősrégi gépemen. A mostani combosra fel sem raktam. Ha kellene inkább megvenném, mert a francnak sincs kedve a warezpatchekkel szenvdeni. Konkértan ezért veszek már csak eredetit... Viszont ez sem garancia. Tessék ellátogatni a G3 topikba és elolvani, hogy egy szarkupacért adtam pénzt. Egy alfa/beta stádiumban levő cuccért. Ezek után elég nehéz megmagyarázni, hogy vegyél eredetit. Minek? Én fizetek, hogy teszter lehessek?
Lock On - Ajándékba hozta egy ismerős, és alig toltam vele, de ez is atomszar volt kezdetben és befejeztlen, azért 10 ropit kiadni 2004 táján hülyeség lett volna.
Dungeon Siege - Szar hack & slash. Szinte azonnal töröltem.
Domm 3 - Nem tetszett és gépem sem volt hozzá.
Empire Earth 2 - Nem volt rossz, de akkor nem volt hozzá gépem, sem időm és egy idő után mégsem tetszett pedig az egyetlen játszató RTS volt nekem a nagyon durva időlassíás lehetősége miatt.
Jane's F/A-18. Ezt akkor szereztem be, mikor más senki sem emlékezett rá. 2006 környékén. Rég nem kapni sehol. Ezt is csak kipróbáltam.
Longbow Apache 2 - 10 éves és nem is megy sajnos.
US Navy Fighters ('97) - Ezt is 2004 környékén toltam.
Commandos 2, 2003 táján. Nem volt nagy szám.
Ennyi. Többre vissza sem tudok emlékezni. A játékok nagy része fos. Pont. Viszont mostanában demót is basznak kiadni. Amit lehet persze demóban próbáltam ki, de had ne említsem, hogy nagy átlagban mekkora szarok azok is.
Újságokhoz adott játékokkal toltam még hébe-hóba 2004 előtt.