Indigo#39Te 2 végletről beszéltél, tetszik és nem tetszik.
Valamit benéztél, kisbarátom... Sehol nem írtam, és nem is utaltam rá, hogy csak ez a két véglet van. Légy szives, ne csavargasd tovább ezt a dolgot.
nálam egy egyszerű FPS mindig többet fog nyújtani egy RPG vagy kalandjátéknál.
Ezen nincs mit ragozni, nem meggyőzni akarjuk egymást. Neked egy egyszerű csőefpées, másnak egy komplexebb RPG vagy kalandjáték.
Akikről most te beszélsz, azok nagyrészt 14-18 év alattiak, akiknek saját keresetük sincs.
Nem róluk beszélek. A korosztályánál fogva fizetőképtelen réteget ne is vegyük egy kalap alá azokkal, akik dolgoznak, fizetésük van, meg is tehetnék, hogy vásárolnak, ám mégsem teszik - mert elvi okai vannak, sajnálja rá, vagy mert el sem ér az agyáig, vagy mert csak. A kiadók nem is őket tekintik az elsődleges vásárlóknak, hanem a 20+ korosztályt.
Ha nem "árthatnának" a kiadóknak, hardvereket sem vennének (avagy vetetnének), akkor meg a hardver gyártóknak ártanának.
Ez tipikusan a warezosok egyik vékonyka kapaszkodója, ami totál eltorzult és értelmetlen hülyeség. Egy szoftverkiadó cég megélhetése és létezése szempontjából - olyan szemszögből, ahogyan most mi beszélünk róla - teljesen lényegtelenek a hardvergyártók... Nehogy már úgy működjön, hogy a szoftvergyártók majd azért készítenek játékokat, hogy jobban menjen a hardvereladás (sarkított példa, hogy jobban érzékeltessem az otromba nézeteidet).
XIII: tényleg csak becslés, de kb két évig aktívan játszottam, és ha bármikor szóba került, hogy ki nyomja eredetivel és ki törttel, akkor sokkal többen voltak, akik nem áldoztak eredeti játékra, mert minek, ha a single-t már kiélvezték, a multi meg törttel is megy... De azért jólesett nekik, hogy hónapokon és éveken keresztül kiélvezhették azt, amihez nem tettek egy fillért sem. Ez nem jó hozzáállás, bármennyire is szerecsenmosdatsz még mindig...