A nem tetszik, és a játék istenítése között is vannak köztes vélemények. Sok játékra elmondom, hogy tetszik, de annyira nem, hogy azért megérje kiadnom annyit, amennyibe kerül.
Hát az, hogy kevesebbet nyújt, azt nem mondanám. Ha valaki mind2 műfajt szereti, akkor inkább úgy mondanám, hogy az FPS rövidebb játékidőt, de azalatt többet nyújt. Mostmár szerintem inkább a realisztikára kellene rámenniük, és jó COOP meg multi játéklehetőséget belerakni. Normális AI és fizika kellene, sok lehetőséggel, és nem a grafika növelésével felzabáltatni az összes energiaforrást (bár már többnyire már csak a gépigény nő ok nélkül). A mostani átlagos konzolos szarok persze, valóban nem nyújtanak olyan élményt, de van néhány játék, ami tényleg sok élményt nyújt. Csak ezeket is a multi miatt lenne érdemes megvenni, ami sajna már kevésbé jön be.
Egyébként valóban nem próbáltam a játékot, nem is mondtam véleményt róla. Videókat, képeket láttam, nem keltette fel az érdeklődésemet, én főleg akció, ügyességi játékokat kedvelem.