0MWkPbn.jpg
  • sadface #52699

A csoport: Nevetségesnek tartom, hogy a vakációsok könnyebb csoportot kaptak mint a Fw vagy a TSM. Meglepődnék ha nem Rox-G2 menne tovább. CLGben nem érzem azt, hogy továbbmennének. Főleg Huhi "AuSol/Ryze or feed" miatt.

B: Huh. Szeretném azt mondani, hogy a C9 simán tovább megy. IMAY szerintem nem lesz tényező, és a C9-SKT (nagyon várós meccs!) nyertese megy tovább a második helyen. Szeretném ha meglepetés történne egy SKT-C9 vagy FW-C9 keretében.

C: H2k kapott egy NAGYON eh csoportot, itt az esély egy második helyre. A Wildcard itt se lesz tényező, az EDG-t dropolt meccs nélkül várom tovább. Fényévekkel jobb rosterjük van mint a másik háromnak. Kár, hogy nem lesz Deft - Rekkless reunion de hát sad life. :( EDG-H2k továbblépést várok.

D: Nem hiába poénkodott Bjergsen a sorsolás alatt, hogy a "script alapján a C csoportba kellene lenniük". Ezen felül de izzadva elsők lesznek szerintem. (remélem nem) Nagyon veszélyes a SSG és a Royal Never Give up is.. Splyce szerintem nem fogja sokáig húzni, a legrosszabb csoportot kapták az EU-s csapatok között. Viszont a másik három között eléggé kiéleződött verseny lesz. Mivel gyűlölöm a FreeSM-et RNG-SSG továbbcsúszást szeretnék egy drámai utolsó meccses TSM kieséssel.
    Utoljára szerkesztette: sadface, 2016.09.10. 21:41:33