kérdés: ez csak rankeden van?
mert akkor az egy kiindulási pont igen, hogy miként hív be, viszont szokott championselectben megbeszélés alapján csere lenni, úgyhogy ez kevés infó
nem tudom, te hol jártál az elmúlt években, én évek óta 10 meccsből 9en azon aszalok, hogy a legtankybb karakternek van a legnagyobb sebzése, az adck pedig időről időre teljesen le vannak nyomva - talán most épp nem, de ez bármelyik patchben borulhat (lásd full tank meta, full ap meta, assassin meta, splitpush meta, stb)
próbáld meg nekem elhinni (nekem is idő kellett, hogy elhigyjem magamnak), hogy rioték bonyolultabban számolnak, mint ahogy te, vagy én, egyszerű parasztok el tudjuk képzelni
ettől függetlenül nem állítom, hogy valami alapján nem néz farmot, és persze ha néz, akkor csak a meccs hosszához mérten van értelme nézni, ezzel egyet tudok érteni
de nagyon nagyon nagyon sok apróságon borulhat a számítás, vannak pl. farm-based dzsungelesek, meg vannak gankelősebbek, azoknak simán lehet, hogy 50-60 farmja lesz 30 percnél, és mégis ők nyerik a játékot a csapatuknak
arra pl mit mondasz, hogy a szezon első ~2 hónapjában csak ekko supportoltam (sikeresen)? én azt állítom, hogy a játék támogatja, és ösztönzi a metától való eltérő játékmódokat, pickeket
viszont akkor egyszerű számításokkal nem tudna reális értékeket mutatni, pl egy mid ekkohoz képest nyilván se farmom, se sebzésem nem volt vele sok, cserébe kurvasok wardot raktam, és magas kill participation %-om volt, meg nagyon sok sebzést tankoltam (és a tanky support item miatt még healeltem is :D)