-
Véleményezném is. Kíváncsi lettem volna a törlés előtti állapotra is ( :D ) de így is remek írás.
1.
A jelenlegi metában néhány kiemelt assassin top laner: Gankplank, Riven, Fiora, Fizz, Diana, Kennen.
Fiorahoz szólnék hozzá. A rework után személyszerint már nem assa karakternek gondolom. Már csak akkor sebez nagyon sokat, ha nagyon elöre van. (ami kb minden meccsen minden karakter ellen meg fog történni). Simán előbbre raknám a sorban. A papírokat eddig is megette, mostmár a tankokat is. A minap toltam egyik játszótársammal 1v1-et, Irelia vs Fiora. Egész balanced fight volt annak ellenére, hogy nem topolok annyit (csak rivent spammelem most, meg akarok vele tanulni játszani) ő volt már challanger is. Volt egy pont a matchupban: a 2 item. Amikor megvolt mindkettőnknek az első core item (tri-hidra) egyszer ő ölt, egyszer én. A két itemnél viszont kegyetlenül felém billent a mérleg. Mindketten tankosítottunk picit (randuin-blackcleaver) de ő neki már nem volt elég dps-e, viszont az én true dmg-em fájt minden gyenge pont kiütésénél. Szerintem nagyon egy szinten van a két hős, viszont Rivenhez sokkal több mechanikai és játéktudás szükséges, hogy sikeres legyél vele. Szóval nálam a sorrend Irelia/Fiora Riven lenne. :)
2.
Ismerj meg 1 championt, szeresd meg, gyakorolj vele veszettül sokat. Nem gyakoroltál veszettül sokat? Gyakorolj. Veszettül sokat gyakoroltál? Köszöntelek a Diamond ligában. :)
Írhattál volna pár karaktert ami specifikus gyakorlást igényel:
Riven: nost tudjuk
Shen: Minimap, társak, ellenfél (map awareness!) figyelése
Rumble: heat szint kezelése
szvsz olyan kategória amiknek valami különleges mechanikája van. Egyébként mint mondtam Rivent nyomom most éjjel nappal, ötös mastery megvan vele (vicc) eddig 5w / 12 l . Rettentő nehéz játszani pl egy Garen ellen. Viszonylag ügyes vagyok vele, az animáció szakítások mennek, a walljump is oké, csak a nehezebb helyeken akadok meg 5/2x minimum. De még közel se merem rankedre vinni, Majd következő szezonban. :) A 4 hónap Riven edzésnek annyi célja van, hogy feljebb lépjek. Munka nélkül nincs eredmény. Jövöre cél a masters. (haha szép álom) Már szinte minden roleban kipróbáltam magam igazából (support, mid, adc) és mindegyikre ismerek egy karaktert kívül belül. (leo, diana, lb, vayne) Most jön a top lane. Köszi az írást, meglepően színvonalas, ahhoz képest, hogy nem játszol topon!
Más:
Kellene pár win a wardért csapatban, nem lenne valakinek kedve ranked 5-hoz?
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.08.31. 23:51:13