0MWkPbn.jpg
  • mima1017
    Hú,

Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
    Én is leginkább ADC-t illetve mid-et preferálom.
    ADC-ként Tristana, vagy Jinx akit szeretek játszani, de szeretném elérni azt hogy minden pozícióban tudjak jól játszani. Sajnos az én hibám leginkább hogy még mindig Bronz-ban vagyok... mert ha valaki elkezd trollkodni, nagyon hamar felkapom a vizet és nem tudok koncentrálni a játékra.. Pedig csak mute, és kész.

Az FPS-sel nincs problémám, a gépet FPS-játékokra raktam össze, aztán egyszer csak jött a LoL.. :D

Mindegyikőtöknek igaza van, sadface, van egy pár kari/hős amivel relativ szerény véleményem szerint egészen jól tudok játszani. Csak én mindig azt mondom hogy nem a saját érdekeimet kell figyelembe venni, hanem a csapatét. Sokszor volt hogy a junglerünk nagyon levolt maradva az ellenfél éhez képest és jópár kill-t adtunk neki hogy feljöjjön, de akkor sem tudott mit kezdeni a kapott goldokkal.

Szerencse is kell szerintem a SoloQ-hoz hogy agyilag értelmes embereket kapj magad mellé.. Akik nem úgykezdik hogy "mid or feed". Nekem is vannak rossz napjaim, pl junglerként nem nagyon tudok játszani, de ha arra kerül a sor akkor megpróbálom a legjobbat kihozni magamból...

Még 1x köszönöm a segítséget.
    Esetleg ha akartok csapatostul játszani akkor Én is szivesen csatlakoznék!