kissssss#69
nos voltam ojan szorgalmas és végig is olvastam a hozzá szólásokat többnyire csak droidoknak a hozászolásait látam akiknek már úgy is mindegy. neveket nem emlitek nehogy rohadt nácinak vagy mocskos zsidonak nézzenek bár megvan a magam mérsékelt véleménye erről a cigány bűnözéses dologrol és a cionista zsidó témárol is mégis pártatlan maradok (akkor miért is írom le ezeket?) nos talán csak azért mert ÉN SZÉGYELEM magam helyettetek hogy idáig süjedt a Magyar társadalom és az ország néhány száz vagy inkább ezer ember miatt és a hozzá szolásokbol is le rí hogy előbb önti el még annak a néhány értelmes embernek is el az agyát a vér minthogy feleszmélne arra hogy fölösleges itt gyözködni azt aki direkt csinálja a vitát ugysem a neten fog eldölni az ország sorsa hanem a parlamentben és az utcákon de egyre jobban hajolk afelé hogy az utcákon fog el dölni ha ez a sajnálatos hejzet igy fog tovább alakulni változatlanul.
(fölösleges válaszolni többet nem fogom megnézni ezt a cikket és a hozászolásokat.)