who am I 7#62
"Rosszul látod. Ne kezdj távkiértékelni, mert láthatóan nem megy neked."
<>
"Megkérdezhetem, ki és mikor jogosított fel arra, hogy szabályozd, ki mikor és mit mondhat?"
Akkor most mivan? :)
"mi a csúsztatás?"
>"Én nem ítélkeztem," > "Annak mindenesetre örülök [...] a boltosok jogosan írták ki : Magyar ne lopj! "
Örülök, h szerinted jogos, és ahogy most le oltottál, hogy rám nézve szégyen, ha esetleg magyar vagyok...Ebből ki indulva, te most a magyarokat, tolvajnak nevezted, hiszen, jogosnak találtad a boltos ki írását.Egyszóval, bután ÁLTALÁNOSÍTASZ...Na mind1, a többi butaságra most nincs időm.Vagyis még1 :
csúsztatás : "Én csupán felidéztem egy közismert esetet," Igen, csak már itt annyara nagyon örültél, hogy más is úgy gondolja, hogy jogos, hogy már majdnem a klaviatúrára mentél...de!, be indézlek még1x, ha már ennyire értetlenkedsz (ha már, úgyis ez dívik) : "Annak mindenesetre örülök [...] a boltosok jogosan írták ki : Magyar ne lopj! " ..asszem mára ennyi :)
"agymosott (agyhalott?)" Erről a részről még szó sem volt... :) (és egyáltalán, mit tudsz te erről, és miből állapítottad meg? :D) Azért mert szerepel a hozzászólásomban, a kuruc szó, még nem vagyok agymosott, paranoiás "forumtárs" :)
Jó kis unaloműzés a szájkarate...de úgyis mind meghalunk :( :D