• Polemius
    who am I 7:

„Mert ezzel csak azt látom, hogy valami önelégülés megy végbe nálad”
    Rosszul látod. Ne kezdj távkiértékelni, mert láthatóan nem megy neked.

„nem vettem magamra, még mielőtt ezzel a kis csúsztatásoddal jösz”
    Mit nem vettél magadra? Mit kellett volna magadra venni? Azt, hogy mit írt ki 20 évvel ezelőtt valaki egy boltban? Igazából az sem világos, mi a csúsztatás? Az, hogy magadra vetted (a nem tudjuk mit)? Zavaros vagy kicsit.

„ha magyarok voltak, akkor az szégyen rájuk nézve”
    Nos, ezek szerint nem érzed úgy, hogy akkor rád nézve is szégyen? Már persze feltételezve, hogy magyar vagy.

„Mégis ki a fene lop egy kisboltból?Ennyire pitiánerek ne legyünk már”
    Szóval nagyban lopni az dicsőség? Vagy hogy érted?

„Nem kéne vissza szájalni”
    Írod ezt úgy, hogy az első hozzámszólásod szava itt ez: „kuss”.

„te böfögted be a >>magyar ne lopj>>-ot, mint önelégült erkölcs”
    Kicsit szövegértelmezési problémád van úgy látom. Én csupán felidéztem egy közismert esetet, ami éppen arra próbált rávilágítani, hogy óvatosan ítélkezzünk, mert lehet, hogy rólunk is ítéletet alkotnak mások. Úgy, hogy azt lehet, hogy legalábbis bosszantó általánosításnak érezzük. Vagyis éppen a magukat valamiféle erkölcsi piedesztálra állítóknak szólt.

„Egyébiránt, belevinnék egy kis személyeskedést”
    Már megtetted. Ott, amikor is elkezdted firtatni, hogy én vagyok-e a szűzmária („Egyébként kíváncsi lennék, te loptál már?...” Kezdetű mondataid), és személyemben próbáltál engem támadni, ahelyett, hogy valamiféle adatot, tényt, érvet, logikát kerestél volna mondanivalód alátámasztására.

„persze nem illene”
    Legalább tudod. Csak nem érdekel, mint látszik.

„nem szeretem az ilyen csúsztatós, meg nem történt dolgokat odamagyarázós”
    Még mindit nem világos, mi a csúsztatás (a te hozzászólásodban értem, hogy hol van), vagy mi a meg nem történt dolgokat odamagyarázás?
    Mi nem történt meg? Az, hogy 20 éve (legalább) egy boltos kiírta az ominózus feliratot?
    Vagy az nem igaz, hogy te is lehetsz a másik oldalon? Nem olvastam végig az összes hozzászólásomat amit válaszul írtam neked itt, de úgy vélem, ezeken kívül legfeljebb kérdést tettem fel. Szóval ezek közül kell valamelyik csúsztatás vagy belemagyarázás legyen. Kérlek világosíts fel, melyik lenne az.

Bár tartok tőle, hogy nem igen fog sikerülni, mert mint a legtöbb hozzád hasonló agymosott (agyhalott?) egyre zavarosabb az egész amit írsz, és egyre inkább a személyeskedés és a trágárság felé hajlik.