• toto66
    "Ma újra embereket ölnek meg pusztán a származásuk miatt. Ez tűrhetetlen!"
    Igen! Minket!
    A gyűlöletet pont azok gerjesztik akik eltussolják, és ránk kenik a raszizmus vádját. Normális gondolkozású cigány barátaim, vessétek ki magatokközül a bűnözőket, mi is megpróbáljuk a magyar bünözőket (majd választáskor, mert mi nem vagyunk bünözők, és nem randalírozunk pest utcáin, nem félemlítünk meg senkit). Akkor senki nem fog tőletek félni, nem fog gyűlölni titeket, a neonácik csak nevetséges bohócok maradnak. Ne dőljetek be a politikusoknak szándékosan tévesztenek meg mindenkit! Ne hagyátok, hogy a segélyeitek, jövedelmeteket eljátékgépezzék, elherdálják egyes társaitok. Mert bizony mondom nektek ti annyi segély kaptok amenyi fizetésemből nekem marad, én mégis ugyan szegényen, de tisztességgel élek, és ti az uzsorásaitoktól, bűnözőitektől nem tudtok beilleszkedni, mert úgy vagytok mint a megcsonkított gyermekek akiket koldulásra tanítottak be, nem magatoknak, hanem megcsonkítóitoknak keresitek a pénzt. Mert bizony a ti életviteletek megcsonkítása az emberi létnek. És nem én teszem veletek, bár engem kiáltanak ki raszistának.
    Körülbelül így nézne ki, ha én hívnám fel a figyelmet az erőszakmentesség, kirekesztés, és gyűlölet ellen. És nem egy blogkatona.