Azt se tudod, hogy olvasom-e egyáltalán a kuruc infót...Nem még,hogy ilyet írj.Régebben láttam rajta pár hírt, mert becopyzták, de magamtól sosem olvastam.Meg pár videót és ennyi.De több valóság alapja volt a cikkeknek.Mint bármelyik zsidó médiában leadott hírnek.Most nem tudom mi megy ott..Ettől függetlenül, nagyon jól tudom, h szélsőséges (azt hiszem ezt már egyszer írtam is, olvasd el pls. a hozzászólást, ha válaszolsz rá), és úgy is kezelem.
"1.A Kiskunlacházi gyilkosság: Már napokkal utána tudni vélték..."
Te sem tudsz semmit pontosan, rgo csúsztatsz...
A sort én is folytathatnám, tanár veréses videók, osztálytársak verése, (a boxolos gyerek meg gyilkolta a másikat), az ismerősömet ásóval verték fejbe és ott rögtön meghalt!!! Az ominózus tanár gyilkosságról pedig nem is beszélek....és a felgyújtott/megerőszakolt kislányról.De csúsztatgass nyugodtan, csak nehogy a családodban történjen olyan, amitől "kicsit" megváltozik majd a véleményed...Nem kívánom, de nem szeretem az ilyen hozzá állást.
A lényeg, h segély megvonása, rendőröknek nagyobb hatáskör, a cigányokat meg vinni az iskolába, mert ezekkel az esetekkel ellentétben, van pár normális cigány ismerősöm (akik különbül élnek mint pár magyar) és azok szívnák a levét...