• who am I 7
    Akkor, ha lehet, ne írd ki, minden poszotba, hogy : "Magyar ne lopj!"?

Mert ezzel csak azt látom, hogy valami önelégülés megy végbe nálad, hogy ezt ki írhatod és folyamatosan hangoztatod.
    Nem, nem vettem magamra, még mielőtt ezzel a kis csúsztatásoddal jösz, mert én is elítélem ezt, és ha magyarok voltak, akkor az szégyen rájuk nézve.Egyébként akkoris az alja...Mégis ki a fene lop egy kisboltból?Ennyire pitiánerek ne legyünk már...Csak az egyszerű kisember lop onnan talán...

Másodszor : Nem kéne vissza szájalni, ezzel az életed percét úgy töltötteddel, mert először is, te böfögted be a "magyar ne lopj"-ot, mint önelégült erkölcs, másodszor én egy szóval se mondtam, h semmilyen szabályt nem léptem még át.De nem is böfögtem be két kommentembe is hangsúlyozva "Magyar ne lopj!".Ennyit erről és pont.
    Egyébiránt, belevinnék egy kis személyeskedést (persze nem illene), de nem szeretem az ilyen csúsztatós, meg nem történt dolgokat odamagyarázós, féreg alakokat.És ez vélemény, azt beszélsz amit akarsz, a "kuss" jelképes, csak fel akartam erre hívni a figyelmed, de úgy látom nem sikerült.