Az év talán legLOÁLisabb játéka :D
  • Pio
    #59
    Huhh, hát ez a játék nagyon durván megérte a pénzét.
    Sok jót hallottam már róla, ezért elhatároztam, hogy ha leárazás lesz beszerzem.
    Alapvetően szeretem az ilyen "casual" játékokat, szóval sokat vártam tőle, de még az elvárthoz képest is kellemesen csalódtam.
    Az Adventure mode 4. fejezetében (Fog) tartok és eddig zseniális. Ötletes az egész, tele van poénokkal és mindig amikor már kezdene unalmassá és monotonná válni jön egy bónuszpálya vagy egy új fejezet.
    Aztán kicsit meguntam az adventure mode-ot és megnéztem, miket unlock-olgattam. 3 minijátékot és 2 típusú puzzle-t, amik önmagukban is megállnák a helyüket, nem hogy még csak úgy odavágva, mint bónusz lehetőségek.
    Ezek után kíváncsi lettem, hogy milyen extrák lesznek még és némi netes olvasgatás alapján a játék java csak akkor kezdődik, ha az Adventure mode végére értem. Zen garden, survival, endless mode-ok a minijátékokból, tree of wisdom... Javítsatok ki, ha tévedek.

    Egy szó, mint 100 nagyon jól elköltött 5€ volt ez. :)

    Az egyetlen dolog, amiért fáj a szívem az az, hogy mi nem kaptunk co-opot, versust, nagyobb felbontást... Szomorú, hogy a játék híres lesz a PCnek hála, aztán a konzolos kiadások plusz feature-jeit nem pakolják bele a GOTY edition-be. De újra hangsúlyozom: ezek nélkül is bőven megérte a pénzét.