Plants vs. Zombies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
további kellemes nyarat 😄
Elég meglepõ az eredmény, pl. az, hogy a medencében a legelsõ tökkosarat 36 flag-ig nem is kellett cserélni. Hát ezt magamtól valahogy egyáltalán nem így gondoltam volna. Viszont mivel mûködik, a gombák tényleg eszement módon pusztítanak. Nálam van ernyõ is, meg macskafarok is, mert õszintén szólva fogalmam sincs, a videós srác a deszantosokat meg a léggömböseket hogyan intézte el. Most 40-es szinten járok, és kb. 30 óta ugyanaz, forog körbe a legsûrûbb leosztás, amelyik közül egyik se tud igazán kárt csinálni 😊
Ha valaki ki akarná próbálni, tanácsképpen mondom, hogy a választott növények között mindenképp legyen ott a két tüske, és a tökkosár is, utóbbi az imitátorral duplázva, mert néha a bányászok egyszerre zabálják meg a hátsó sort, és ugye a tök lassan töltõdik. Ha megvetted a kötszeres diót, akkor a tökkosarat is tudod ráültetni az elõzõre, ha az már sérült. Érdemes végigpróbálgatni a gyanús helyeken, mert amíg nincs rajta sérülés, nem engedi újraültetni, ha pedig van, akkor azonnal kell, nem szabad hanyagolni. Mint ahogy a tüskéket sem, mert ha nincs ott, a gargantuák közül lesz, amelyik eléri az utána következõ növényt, és az már drágább mulatság lesz.
Az egyedüli igazi kárt a bohóc-dobozos zombik tudják okozni, mert némelyik a külsõ sávban a zûrzavarban eljut addig, hogy az elsõ gomba melletti átlós kockán robbant, és akkor leviszi a gombát is, amit értelemszerûen azonnal pótolni kell, mert különben a szélsõ sávokban gond lesz. Ezért a választott növények közé kell még a gomba a fejlesztésével, meg a kávé. Ajánlom még a cseresznye-paprika párost, ami akkor kellhet, ha elnézel valamit 😊 Egyébként ha minden idõben pótolva van, akkor azokra sincs szükség.
Az 5 dupla napraforgó annyit termel, hogy még ha lement egy gomba is, utána záros határidõn belül 9990-en van a napfény, ami a max. Ezért engedhettem meg magamnak azt a luxust, hogy még mágnest is használjak 😊
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
hát ez a gyerek 100-ig elvitte endless-t:
(ugyanaz amit megnéztél de ott csak 76-ig van)
http://www.youtube.com/watch?v=Wc4tIv7K4fU
"Szerintem ha egyszer végigviszed az adventure módot, akkor megjelenik minden zombi. (Én ötször.)"
a jeti zombi az állítólag csak második végigvitelnél jelenik meg 4-10-nél.
én még csak 1-6-nál járok a második adventure menetben, eddig nem láttam a jetit, almanach-ban sincs benne.
androidus.freeblog.hu
androidus.freeblog.hu
Eleinte az imitátor a tökkosarat csinálja, különben sosem készülne el. Értelemszerûen elõször sok napraforgó van, csak akkor irtom ki, amikor már kiépültek a drága növények. Sajnos mágnesre meg ilyen huncutságokra egyszerûen nincs hely, ezért kell a sok macskafarok. Nehezen gyõzik a saját sávjukat, ha nem dinnye lenne a mellettük lévõ sorban, akkor egyáltalán nem is gyõznék. Így is a végén már kell a cseresznye is meg a paprika is, az imitátorral megtoldva. De a végén már olyan tömeg jön, hogy szerintem nincs az a tûzerõ... 😊 De a kérdésem fennáll, ha valaki tud jobb taktikát, hát mondja.
androidus.freeblog.hu
(Bocs, nem volt kedvem bohóckodni a feltöltéssel.)
androidus.freeblog.hu
http://www.youtube.com/watch?v=WgrTutPdzlg&feature=response_watch
http://plantzombie.info/?p=273
vasebreaker streak 50
nézzétek mennyi aranya van

ez nagyon durva
gondolom jeti zombit megtaláltad 4-10-nél adventure 2. nekifutásra
adventuret hányszor vitted végig?
neked hol írja h hány láb magas a fa???
légyszi küldjél shotot a fádról <#gonosz1>#gonosz1>
androidus.freeblog.hu
meg mikor elérted a 100 lábat utána még a képen nagyobb lett?
és most is folyamatosan egyre nagyobb a képen, vagy már nem látszik különbség?
androidus.freeblog.hu
hát én olyan 10-12 nemtommár
"vagy elpasszoltam, vagy még semmi"
bbocsi de ezt nem tudom értelmezni 😄
- Kinek hány flag-et sikerült megcsinálni survival endless pályán, és milyen elrendezéssel? Én 28 flagig jutottam jeges dinnye /macskafarok kombóval, de tovább szinte lehetetlennek tûnik, mert olyan tömegben jönnek, hogy nincs az a tûzerõ.
- A bölcsesség fája 100 láb után legközelebb mikor mond újat? Enyém most 230 láb magas, és vagy elpasszoltam, vagy még semmi.
Ja és nekem a helpen kívül a propeller növény szövege tetszik a legjobban 😄
androidus.freeblog.hu
Megvettem a gammát és tökre megfogott, kurvanagy szétröhögöd az agyadat és még gondolkodsz is. Eddig minden rendben ment de ujjonan nincsen kurzorom, ez mitõl lehet ?
Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.
nekem meg már nem nagyon szoktam játszani (mert játékot csinálok, lol?)
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Hozzáállás #1:
"én amint lesz saját keresetem fogok vásárolni addig sajnos nemtudok"
Hozzáállás #2:
"én azért nem költenék játékra bármennyire is istenkirály legyen"
Azt már nem is mondom, hogy Narxis "Értem én csak leszarom" Úrnak keresgéld meg a hsz-eit a "warez rossz" topikban, mert jóérzésû ember gyomra nem bírja az ilyesmit.
Senkit nem érdekel, hogy pl. ezt a zombis játékot te letorrentezed vagy megveszed, csak ha az elõbbi megoldást választod, legalább ne próbáld elhitetni senkivel, hogy az jó. A BKV-n bliccelõket sem szokta közutálat övezni, a busz akkor is elmenne, ha a renittens nem szállt volna fel rá egyáltalán, meg ugye így is... Tehát (az õ adott helyzetében) mondhatni: nem okozott kárt a közlekedési társaságnak. Ráadásul tettére a drága jegyáak vitték rá, az alacsony fizetéséhez képest.
Így: a bliccelés nem megvetendõ.
DE:
- a bliccelõ ne kérkedjen tettével
- ne magyarázza másoknak, hogy az mennyire jó a gazdaságnak (a tömeges bliccelés - ami amúgy vanik pl. Bp-n - hihetetlen károkat okoz, amit (lévén állami cég) az államnak más területekrõl kell visszapótolni, + jegyárakat durván megemelik, azok kárára, akik fizetnek az utazásért)
- és ami következik az elõzõbõl: legyen tisztában azzal, hogy õ kárt okoz a gazdaságnak, ha anyagi akadálya nem lesz: vegyen jegyet.
Játékokra vetítve:
A tömeges warezolás hihetetlen károkat okoz a szoftver-fejlesztõknek, akik (lévén NEM ÁLLAMI cég) nem tudják máshonnan pótolni a bevétel-kiesést, így nagy esélyük van becsõdölni.
Következtetés:
Ha te letöltöd: (nyilván) nem tömeges warez, a kutyát nem érdekli.
Ha sok más warezpista úgy gondolja, hogy azzal, hogy õ letölti, még nem lesz tömeges warez, az tömeges warezolást eredményez.
Ha warezolsz, mert nincs pénzed megvenni a játékot, az egy bocsánatos bûn.
Ha hügyének tartod azokat, akik megveszik: neked van valami szellemi problémád (Fõleg, ha egyébként a játék a hobbid, és várod az egyes jól sikerült játékok folytatását)
Reklámozni azt, vagy kérkedni azzal, hogy nem vettél sosem, ill. nem is fogsz venni játékot, valamint leszólni azt, aki vegveszi: mélységes sötétség + parasztság. Ugyanis miatta tudnak újabb és újabb játékot kiadni. Bevétel nélkül csõd van: belátható.
Aki pedig folytatni akarja a warez/nem varez vitát, az gyenge felfogó-képességû - ill. elméjû.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
azért ne általánosíts, valakinek tényleg nem úgy van a pénztárcája, hogy ha valami megtetszik neki, azt ki is tudja fizetni. Nekem eléggé át kell gondolnom, hogy mit és mire költök. Elõnye az, hogy megtanultam vigyázni a dolgaimra 😊
Valószínûleg elõbb hal ki az emberiség, tényleg. De azért remélni lehet, amit írt... Ha jól tudom, Narx(x)is Úr, te is a warezos oldalon állsz. Hát ne légy éppenséggel büszke magadra, és mint írtam (#15) ne egy játék topikját szemeteld tele az elfuserált világnézeteddel, hanem mondjuk fáradj a "warez rossz" topikba észt osztani (hátha megtérítesz valakit <#eplus2>#eplus2>), ahogy a majdnem bannolt regeddel oly sokszor tetted.
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
Csak kb 2 éve nem játszok olyannal, ami nincs meg eredetiben. Elõtte warezoltam. Sosem késõ a jó útra térni, tedd ezt te is.
#7: mentalitas rulz! <#wilting>#wilting>
warezvita meg off, itt keretik folytatni, htxvm!
nem mindenkinek tellik mindenre <#whatever>#whatever>
practitioner of the forbidden arts of death
Konyorgom, ~~ KETTOEZERNYOLCSZAZ forint! egyszer bemesz a mekibe meg megnezel egy filmet es hipp-hopp mar el is koltotted 😉
Enmeg remelem, hogy ez a patkany mentalitas fog mar egyszer kihalni az emberek kobakjabol... (minden JAR alanyi jogon stlye-ra mar ~90 ota nem illik tamaszkodni 😉
Remélem ez nem warezpistikés topic lesz.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Valóban letehetetlen a játék, és kitettek magukért a készítõk, mert nem csak egy sima tower defense új köntösben, a minigamek között sok másik flashjáték alteregója is megjelenik . A zombik meg a növények is mind rohadtul ötletesek, és a leírások meg iszonyat beteg.
Az egyetlen ami nem tetszett, hogy nagyon könnyûek az alap missziók, szinte semmi kihívás nincs bennük.
Ja és jótanács: a fõmenüben a helpet mindenképp nézzétek meg 😊
Sooner or later all our games turn into Calvinball...