Plants vs. Zombies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Barátnõm gépén kezdtem el játszani ezzel a játékkal. Van rá mód, hogy ha hazamegyek, otthonról tudjam folytatni? Egyébként van hosszabb távú értelme is a játéknak? "Kampányban" a felénél tartok, nagyon jó és hát jó lenne multiplayerben is játszani akár. Kitalálhatnának zombi oldalt is. )) Szóval, ha végigviszem a játékélmény is véget ér?
Lammer
<#worship> <#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

beteg vagy te is
további kellemes nyarat 😄
a napokban volt idõm rá, hogy kipróbáljam a gloom-shroom-os módszert, ami a 100-as szinten megunó csóka videóján látszik. Máshogy csináltam, de mûködik 😊 Így néz ki:

Elég meglepõ az eredmény, pl. az, hogy a medencében a legelsõ tökkosarat 36 flag-ig nem is kellett cserélni. Hát ezt magamtól valahogy egyáltalán nem így gondoltam volna. Viszont mivel mûködik, a gombák tényleg eszement módon pusztítanak. Nálam van ernyõ is, meg macskafarok is, mert õszintén szólva fogalmam sincs, a videós srác a deszantosokat meg a léggömböseket hogyan intézte el. Most 40-es szinten járok, és kb. 30 óta ugyanaz, forog körbe a legsûrûbb leosztás, amelyik közül egyik se tud igazán kárt csinálni 😊

Ha valaki ki akarná próbálni, tanácsképpen mondom, hogy a választott növények között mindenképp legyen ott a két tüske, és a tökkosár is, utóbbi az imitátorral duplázva, mert néha a bányászok egyszerre zabálják meg a hátsó sort, és ugye a tök lassan töltõdik. Ha megvetted a kötszeres diót, akkor a tökkosarat is tudod ráültetni az elõzõre, ha az már sérült. Érdemes végigpróbálgatni a gyanús helyeken, mert amíg nincs rajta sérülés, nem engedi újraültetni, ha pedig van, akkor azonnal kell, nem szabad hanyagolni. Mint ahogy a tüskéket sem, mert ha nincs ott, a gargantuák közül lesz, amelyik eléri az utána következõ növényt, és az már drágább mulatság lesz.

Az egyedüli igazi kárt a bohóc-dobozos zombik tudják okozni, mert némelyik a külsõ sávban a zûrzavarban eljut addig, hogy az elsõ gomba melletti átlós kockán robbant, és akkor leviszi a gombát is, amit értelemszerûen azonnal pótolni kell, mert különben a szélsõ sávokban gond lesz. Ezért a választott növények közé kell még a gomba a fejlesztésével, meg a kávé. Ajánlom még a cseresznye-paprika párost, ami akkor kellhet, ha elnézel valamit 😊 Egyébként ha minden idõben pótolva van, akkor azokra sincs szükség.

Az 5 dupla napraforgó annyit termel, hogy még ha lement egy gomba is, utána záros határidõn belül 9990-en van a napfény, ami a max. Ezért engedhettem meg magamnak azt a luxust, hogy még mágnest is használjak 😊

androidus.freeblog.hu

Hoppá, eltûnt egy hozzászólás. Vajon reklámnak minõsült? Ha igen, csókoltatom az adminokat, mert ez releváns volt, mondhatni közérdekû. Szerettem volnas hozzászólni, mint ahogy segítséget is szerettem volna felajánlani, ha még olvassa, aki beírta.

androidus.freeblog.hu

Igen, amennyire ki lehet venni a jutyúbon, nem jön igazán nagyobb tömeg 76-os szinten, mint 28-ason. Az is lehet, hogy már a 30-as szinten vagy 40-esen megakad és utána ismétli önmagát.

androidus.freeblog.hu

ja és csak azért 100-ig vitte mert utána se történt semmi különös csak 101 és tovább aztán ráunt.
"De a végén már olyan tömeg jön, hogy szerintem nincs az a tûzerõ... 😊 De a kérdésem fennáll, ha valaki tud jobb taktikát, hát mondja."

hát ez a gyerek 100-ig elvitte endless-t:
(ugyanaz amit megnéztél de ott csak 76-ig van)
http://www.youtube.com/watch?v=Wc4tIv7K4fU

"Szerintem ha egyszer végigviszed az adventure módot, akkor megjelenik minden zombi. (Én ötször.)"

a jeti zombi az állítólag csak második végigvitelnél jelenik meg 4-10-nél.
én még csak 1-6-nál járok a második adventure menetben, eddig nem láttam a jetit, almanach-ban sincs benne.

Hmmm, ki fogom próbálni a doom-shroom-okat 😊

androidus.freeblog.hu

Szerintem ha egyszer végigviszed az adventure módot, akkor megjelenik minden zombi. (Én ötször.)

androidus.freeblog.hu

A földön jeges dinnye volt a lövõ, a vízen macskafarok. 6x6 volt beépítve velük, amit a 3x3-as szekciók közepén egy-egy ernyõ vigyázott. Ettõl a víz melletti sorokban kiesett két kocka, tehát négy dinnye fért el soronként. A szélsõ sorokban is négy dinnye volt, ott a két kimaradó kockában dupla napraforgóval. A vízen 12 macskafarok, és elõttük két sor magas kókusz. _Minden_ növény tökkosárban. A 6x6 elõtt még volt a földön egy sor tüske.

Eleinte az imitátor a tökkosarat csinálja, különben sosem készülne el. Értelemszerûen elõször sok napraforgó van, csak akkor irtom ki, amikor már kiépültek a drága növények. Sajnos mágnesre meg ilyen huncutságokra egyszerûen nincs hely, ezért kell a sok macskafarok. Nehezen gyõzik a saját sávjukat, ha nem dinnye lenne a mellettük lévõ sorban, akkor egyáltalán nem is gyõznék. Így is a végén már kell a cseresznye is meg a paprika is, az imitátorral megtoldva. De a végén már olyan tömeg jön, hogy szerintem nincs az a tûzerõ... 😊 De a kérdésem fennáll, ha valaki tud jobb taktikát, hát mondja.

androidus.freeblog.hu

nekem még nem írja, gondolom azért mert az enyém még belefér a képbe, és ha adok hozzá tápot akkor mindig tud nõni meg új leveleket hozni
Szerintem a fánál írja ki, hogy hány láb magas a fa 😊

(Bocs, nem volt kedvem bohóckodni a feltöltéssel.)

androidus.freeblog.hu

aranyfarmolás:
http://www.youtube.com/watch?v=WgrTutPdzlg&feature=response_watch
itt a jeti
http://plantzombie.info/?p=273

vasebreaker streak 50
nézzétek mennyi aranya van

http://www.youtube.com/watch?v=GClKWyNeOso

ez nagyon durva
vörös szemû gargantula vagy mi faszom után jön még valami spéci ellen ami nincs benne az almanachban?

gondolom jeti zombit megtaláltad 4-10-nél adventure 2. nekifutásra

adventuret hányszor vitted végig?
hogy jutottál 28 flagig milyen felállással, mi volt a taktikád?
na megnéztem 12 flag-ig bírtam az endless survivalt

neked hol írja h hány láb magas a fa???

légyszi küldjél shotot a fádról <#gonosz1>
Ha jól emlékszem, még 100 láb elõtt eléri azt a külalakot, ami le van kicsinyítve az ikonjánál. Onnantól csak a szám emelkedik.

androidus.freeblog.hu

tudnál kirakni screenshotot a fádról?
meg mikor elérted a 100 lábat utána még a képen nagyobb lett?
és most is folyamatosan egyre nagyobb a képen, vagy már nem látszik különbség?
Amikor 20-asával nyomom neki a faeleséget, akkor egy idõ után kicsit unalmas nézegetni, hogy mindig ugyanaz a szövege-e. Úgyhogy lehet, hogy becsúszott egy tuti csítkód 178 lábnál, de nem vettem észre 😊 Utólag meg a fene fog ott dekkolni, hogy hátha benyögi unalmában. Na hát így valahogy.

androidus.freeblog.hu

28 flagig? 😮 az igen
hát én olyan 10-12 nemtommár

"vagy elpasszoltam, vagy még semmi"
bbocsi de ezt nem tudom értelmezni 😄
Na, én is ráleltem erre a gyöngyszemre 😊 Lenne mindjárt két kérdésem, hátha valaki szemmel tartja még ezt a topicot:
- Kinek hány flag-et sikerült megcsinálni survival endless pályán, és milyen elrendezéssel? Én 28 flagig jutottam jeges dinnye /macskafarok kombóval, de tovább szinte lehetetlennek tûnik, mert olyan tömegben jönnek, hogy nincs az a tûzerõ.
- A bölcsesség fája 100 láb után legközelebb mikor mond újat? Enyém most 230 láb magas, és vagy elpasszoltam, vagy még semmi.

Ja és nekem a helpen kívül a propeller növény szövege tetszik a legjobban 😄

androidus.freeblog.hu

ha be tudnám kapcsolni a 3d gyorsítást szebb lenne?
jó kis játék, egyszerû és szórakoztató😊.

Antiga
Sziasztok !
Megvettem a gammát és tökre megfogott, kurvanagy szétröhögöd az agyadat és még gondolkodsz is. Eddig minden rendben ment de ujjonan nincsen kurzorom, ez mitõl lehet ?

Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.

Fantos
Haveromnak megmutattam és odáig van érte már a tetõn jár
nekem meg már nem nagyon szoktam játszani (mert játékot csinálok, lol?)

Hegi90
a játékról: sztem elég uncsi, bár lehet nem arcade módba kellett volna kipróbálni 😛

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Lammer
na akkor itt meghuzzuk a vonalat... warezos tema folytatodjon ahol helye van! (#10)

Terensz
Hegi: kérlek, vesd össze a két hozzáállást:

Hozzáállás #1:
"én amint lesz saját keresetem fogok vásárolni addig sajnos nemtudok"

Hozzáállás #2:
"én azért nem költenék játékra bármennyire is istenkirály legyen"

Azt már nem is mondom, hogy Narxis "Értem én csak leszarom" Úrnak keresgéld meg a hsz-eit a "warez rossz" topikban, mert jóérzésû ember gyomra nem bírja az ilyesmit.

Senkit nem érdekel, hogy pl. ezt a zombis játékot te letorrentezed vagy megveszed, csak ha az elõbbi megoldást választod, legalább ne próbáld elhitetni senkivel, hogy az jó. A BKV-n bliccelõket sem szokta közutálat övezni, a busz akkor is elmenne, ha a renittens nem szállt volna fel rá egyáltalán, meg ugye így is... Tehát (az õ adott helyzetében) mondhatni: nem okozott kárt a közlekedési társaságnak. Ráadásul tettére a drága jegyáak vitték rá, az alacsony fizetéséhez képest.
Így: a bliccelés nem megvetendõ.

DE:
- a bliccelõ ne kérkedjen tettével
- ne magyarázza másoknak, hogy az mennyire jó a gazdaságnak (a tömeges bliccelés - ami amúgy vanik pl. Bp-n - hihetetlen károkat okoz, amit (lévén állami cég) az államnak más területekrõl kell visszapótolni, + jegyárakat durván megemelik, azok kárára, akik fizetnek az utazásért)
- és ami következik az elõzõbõl: legyen tisztában azzal, hogy õ kárt okoz a gazdaságnak, ha anyagi akadálya nem lesz: vegyen jegyet.

Játékokra vetítve:
A tömeges warezolás hihetetlen károkat okoz a szoftver-fejlesztõknek, akik (lévén NEM ÁLLAMI cég) nem tudják máshonnan pótolni a bevétel-kiesést, így nagy esélyük van becsõdölni.

Következtetés:
Ha te letöltöd: (nyilván) nem tömeges warez, a kutyát nem érdekli.
Ha sok más warezpista úgy gondolja, hogy azzal, hogy õ letölti, még nem lesz tömeges warez, az tömeges warezolást eredményez.
Ha warezolsz, mert nincs pénzed megvenni a játékot, az egy bocsánatos bûn.
Ha hügyének tartod azokat, akik megveszik: neked van valami szellemi problémád (Fõleg, ha egyébként a játék a hobbid, és várod az egyes jól sikerült játékok folytatását)
Reklámozni azt, vagy kérkedni azzal, hogy nem vettél sosem, ill. nem is fogsz venni játékot, valamint leszólni azt, aki vegveszi: mélységes sötétség + parasztság. Ugyanis miatta tudnak újabb és újabb játékot kiadni. Bevétel nélkül csõd van: belátható.

Aki pedig folytatni akarja a warez/nem varez vitát, az gyenge felfogó-képességû - ill. elméjû.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Hegi90
természetesen a ballagási pénzbõl külön félretettem 12-t a diablo 3-ra xD

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
az a baj, hogy nem járok se mekibe, se moziba, mert kurvadrágák 😊
azért ne általánosíts, valakinek tényleg nem úgy van a pénztárcája, hogy ha valami megtetszik neki, azt ki is tudja fizetni. Nekem eléggé át kell gondolnom, hogy mit és mire költök. Elõnye az, hogy megtanultam vigyázni a dolgaimra 😊

offkorzreg
én amint lesz saját keresetem fogok vásárolni addig sajnos nemtudok😊

Terensz
Hát, nem annyira a kisfiad <#shakehead>

Valószínûleg elõbb hal ki az emberiség, tényleg. De azért remélni lehet, amit írt... Ha jól tudom, Narx(x)is Úr, te is a warezos oldalon állsz. Hát ne légy éppenséggel büszke magadra, és mint írtam (#15) ne egy játék topikját szemeteld tele az elfuserált világnézeteddel, hanem mondjuk fáradj a "warez rossz" topikba észt osztani (hátha megtérítesz valakit <#eplus2>), ahogy a majdnem bannolt regeddel oly sokszor tetted.

Narxxis
Elõbb hal ki az emberiség, nagyon el vagy tévedve kisfiam.

Értem én, csak leszarom. :) :O D:

Terensz
A "warez rossz" topicot? <#wow2>

Pókmalac
honnan köl letölteni a perszonálkompjuteremre???

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

Terensz
Amúgy ennek van külön topikja, kár ide spammelni "warez jó/rossz/szerintem neked is van" vitával.

Terensz
Nem.

Csak kb 2 éve nem játszok olyannal, ami nincs meg eredetiben. Elõtte warezoltam. Sosem késõ a jó útra térni, tedd ezt te is.

Lunki88
Na szép kis vitát indítottam el látom, pedig nem ez volt a célom. :/ Amit írtam az csak az én szubjektív véleményem és nem lenézõ stílusban értettem.
Lammer
yaaay ettol a szovegtol behasalok! nem telik mindenre? nem kotelezo jatszani! ennyi! nem kenyszerit senki sem ra, pont
#7: mentalitas rulz! <#wilting>

warezvita meg off, itt keretik folytatni, htxvm!

Frosty01
gondolom te eddig MINDENT megvettél amit felraktál a gépedre....
nem mindenkinek tellik mindenre <#whatever>

practitioner of the forbidden arts of death

Terensz
Lol.

John Cena
én azért nem költenék játékra bármennyire is istenkirály legyen

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Lammer
"Viszont azt nem hittem volna hogy valaki képes ezért fizetni, szvsz annyit nem ér meg a játék."

Konyorgom, ~~ KETTOEZERNYOLCSZAZ forint! egyszer bemesz a mekibe meg megnezel egy filmet es hipp-hopp mar el is koltotted 😉

Enmeg remelem, hogy ez a patkany mentalitas fog mar egyszer kihalni az emberek kobakjabol... (minden JAR alanyi jogon stlye-ra mar ~90 ota nem illik tamaszkodni 😉

Terensz
Jaja, nehogy fizessünk egy jó játékért, hátha nem lesz következõ rész.

Remélem ez nem warezpistikés topic lesz.

Lullaby
annyira beteg hogy már jó 😄 tegnap ezen nevettem suliban 😄

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Cuchulainn
Hehh, pont gondolkodtam rajta, hogy kéne neki topikot nyitni, erre mit látok...😄
Valóban letehetetlen a játék, és kitettek magukért a készítõk, mert nem csak egy sima tower defense új köntösben, a minigamek között sok másik flashjáték alteregója is megjelenik . A zombik meg a növények is mind rohadtul ötletesek, és a leírások meg iszonyat beteg.
Az egyetlen ami nem tetszett, hogy nagyon könnyûek az alap missziók, szinte semmi kihívás nincs bennük.

Ja és jótanács: a fõmenüben a helpet mindenképp nézzétek meg 😊

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Lunki88
Nagyon beteg egy játék annyi szent, de részben ennek köszönhetõ hogy annyit el lehet szórakozni vele. 😄 Unalmas infó órákon ezt toljuk mostanában. <#nyes> Viszont azt nem hittem volna hogy valaki képes ezért fizetni, szvsz annyit nem ér meg a játék.