Azért a digitális "anyag", és a fizikai anyag között van egy kiba nagy különbség!
A fizikai anyagot tényleg lehet fogyasztani, amikor viszont valaki letölt egy albumot, azt épp hogy multiplikálja!!!!
Ezért aztán az anyag ilyenfajta jogosulatlan multiplikálása alapvetően nem lopás, mégha a jelenlegi törvényi szabályozók kb ebbe a kategóriába sorolják.
Szal ha Toriámosz kicsit jobban nyomná, akkor egyrészt ismernénk a nevét és nem azon filóznánk, hogy kicsodaeza p@csa, másrészt lehet, hogy a letöltések hatására többen mennénk el a koncertjeire is.
Monnyuk a magam részéről továbbra is bojkottálom a koncertjeit, főleg hogy ilyenek szól be.
De ha még ezt a zagyvaságot a kiadók meg a feltüzelt előadócskák még sokáig folytatják, akkor én meg benyújtom a számlát feléjük, hogy mennyi ingyenes reklám tevékenységet folytattam az érdekükben, amikor letöltöttem az albumukat és másnak is ajánlottam esetleg őket.
Amúgy elég szégyen, hogy a mai napig egy ótvar 30 éves formátum a sztenderd, helyesebben még az sem mert mindenki mégótvarabb MP3-azik. Ha normális minőségben adnák ki talán még a Toriámosz lemezét is megvenném. Ő persze még büszke is arra, hogy sikerült megtölteni egy egész CD-t, hát ennyire igényes a kicsike a saját alkotásával kapcsolatban.
Hát akkor had ne zavarjon hogy én is lexarom, és berakom az autórádióba háttérzenének.