Dead Space 2
  • koschwarz
    na végigvittem. a javelin tényleg jól jött, még azt is felnyomtam maxra, és igencsak brutál volt.

összességében tetszett a játék, még ha sokszor kicsit nehezen is álltam neki. de mindenképpen kellően nehéz volt, ami manapság ritkaságnak számít. az utolsó fejezetek eléggé pörgősek is. az első részben a sztázist gyakorlatilag el is felejtettem, annyira nem használtam, csak ha ajtó vagy tárgyat kellett lassítani, itt meg szerintem nem lehet meglenni egy felfejlesztett statis modul nélkül. az első részben vígan elvoltam a plazmával meg az ívvel, itt viszont kellett a nehéztüzérség.

a végső harc azért jobban bejött az első részben, itt egy kicsit fantáziátlan és nem is volt nehéz sem, míg az első részben a hive mind-nál azért kellett ügyeskedni rendesen, sőt mi több, a végéről a fear2 végső harca jutott eszembe...

kérdés:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az übermorph-ot én belöktem a egy bazi nagy ventillátorba, még az utolsó ajtó előtt (ami a markerhez vezetett)...ennek így kellett lennie? a contactbeam másodlagosával ellöktem, és pont beesett oda, aztán végül nem is jött elő...de nekem ez így bűzlik :DDD