2703
Dead Space 2
  • GaBika6
    Nincs igazad... Olvass vissza és minden kérdésedre itt az oldalon kapsz választ.
    Ahonnan töltesz valamit érdemes elolvasni a hozzá tartozó üzenetet, mert szinte mindenből van több változat és mindennek megvan a maga menete.
    A "warez" dologgal nem az a baj hogy használod, hanem ahogy teszed. Most ez olyan volt, mintha odamennél valakihez az utcán és megkérnéd, hogy magyarázza el neked vagy mutassa meg hogy kell a boltból nyalókát lopni...
    Remélem érthető voltam.
  • Norby646
    Tudod mit mégis váalszolok... Na tudod kit tolvajozzál? Mivan te emberiség mintaképe? Te gondolom soha életedben nem töltöttél le semmit mi? Soha életemben egy kibaszot nyalókát se loptam el mert így neveltek. Lopnak tőlünk eleget ennyi hagy járjon már nekem is. Jah és csak úgy mondom hogy aki letölti vmit az még nem büntetendő amennyiban azt nem terjeszti. Innentől kezdve öngól apukám. Na mindegy le van szarva az egész. Idejövök b*eg megkérdezni vmit és jönnek a kötöszködések? Akkor mi a faszért nincs egy rohadt warez/off topik?? Bírom ezt az odlalt... Itt az emberek 60% csak kötözködésből ír a másiknak és erre itt az élő példa. Vagy csak segíteni akartál ezzel? Na mindegy kb azt kaptam amit vártam... Nem is tudom mi a szarért írtam ide.
  • wedge31
    A tolvajok önérzete...nincs is ennél szánalmasabb.
  • fery02
    Okosabb ott panaszkodni, ahonnan letöltötted a játékot. Hátha többet tudnak.
  • Norby646
    Bhalage, koschwarz: oks! Köszönöm a segítséget! :) Mit is vártam egy ilyen oldaltól...

u.i: Nem mindenkinek van 7000ft-ja dead space 2-t venni. Gondoltam kipróbálom... Elakadtam, írtam, segítettek de aztán úgy döntöttem nem fogok vele szarakodni, persze ketőttök válasza kihagyhatatlan volt. De milyen oldal lenne ez ha vki nem tenne 1-2 nagyon találó megjegyzést! Jah és mit is érdemlek meg? Hogy nem tudom tovább vinni ezt a játékot? Hát most aztán nagyon földhöz vágott... :) Na várom a válaszokat, reagálni nem fogok mert egy szinte kihalt topikot nem vitával kell újraéleszteni. Üdv!
  • Bhalage
    6900HUF a cdgalaxisban. *hint hint*
  • koschwarz
    azt mondom hogy akkor egy kicsit meg is érdemled.
  • Norby646
    Na hát biztos én vok a hülye, patch-hez kell serial amit nem találok (működőt), crack-et még nem néztem de így fölösleges.
  • Norby646
    Értem köszi! Megpróbálom.
  • gregtom6
    Ezért kellene a patcheket használnod, meg a javított cracket, ezért fagy ki...
  • Norby646
    Hali! Mivel nincs off topik ezért ide írok. Szal letöltöttem a játékot de egy résznél elakadtam ugyanis amikor átakarok menni egy ajtón akkor kifagy a játék... Ez programhiba lenne vagy vmi más oka van? A gépigény természetesen bőven megvan neki (intel e5800 3.2ghz, hd5670 1gb gddr5, 4gb ddr3, win7 x86) azzal biztos nincs gond. Konkrétan amúgy azon a részen van (talán chapter 6 v 7) amikor egy "gang" szerűségen mész, fel kell töri egy zárat és amikor bemész az ajtón egy folyósó van (kaptár szerű rész amikor jönnek a lézerek) és ilyen sárga fények futnak végig a folyósón. De amikor a folyósó végén lévő ajtónál rámegyek a nyitásra akkor egyszerűen kifagy a játék... :S Szerintetek?
  • Seth
    Fel vannak rakva a dlc-k
  • gregtom6
    Hy all!
    Az normális, hogy a játék elején gyakorlatilag majdnem minden cucc ingyen van a store-ban? Beleértve rakás ruhát, és fegyvert.
    Survivalist nehézségi szinten játszok.
  • PeeTeR
  • artschi
    Steam-en ma -50%: 14.99 euró...
  • Prof William
    Ps-store ban ps3 ra lényegesen olcsóbb.
  • Bhalage
    5v6000 a mediamarktban wii-re nem tudom megvegyem e de mivel megvan mind2 dead space es nagoyn fav jatekok voltak ha arra jarok sztem en is meg fogom venni :o
  • Prof William
    Van 1-2 helyszín ami ismerős lehet + 1-2 olyan szereplő is van akit a DS 1 -ben már csak videóüzenetekben láthatunk.

Dicséretes hogy nem másoltak ilyen "rókabőrszerűen" a dolgokat hanem csak ilyen kikacsintás szinten van a dolog. A történet élvezetes és pörgős.

Ahhoz képest hogy nem halottam róla szinte semmit hatalmas pozitív csalódás ez a játék.
  • Gordon Gekko
    Jaj, nagyon ki szeretném próbálni az Extraction-t, csak sajna nincs konzolom hozzá. Vannak benne visszakacsintások a DS 1-2-re? Ugyanazok a fegyók? :)
  • Prof William
    Ma vettem meg a Dead Space Extraction-t. Nagyon hangulatos. hozza az 1-2 hangulatát ami nagy szó mert tulajdonképpen csak egy vég nélküli lövöldözés.
  • Jaka923
    Kár neki segíteni.
  • Renjike
    te igazán érhetsz hozzá és amúgy nem wareztopik de nembaj segítek . amikor először crackelted akkor is felül kelett írnod valamit de az ottmaradt amit beillesztettél na most azt írd felül ... logikus.
  • fekinho
    Vagy honnan tudnék letölteni save game-et..ami esetleg már a 8.chapter?
  • fekinho
    Sziasztok!
    Én most játszom a játékot, de a 7.chapter-nél lefagy.. :S
    Találtam ilyen Crackfix-es dolgot de az tulajdonképpen ugyan az a file..amivel az elején megCrackeltem, igy már nincs mit felülirni..
    Mit kell tenni h. ne faggyon le?
    Köszi a segítsget előre is
  • Pares
  • FSpofon
    DS2 ea downloader key 10 euro
  • PeeTeR
    Isaac wants to take a nap, slide down then fade to black...
    Wake him up and then its time to DIIIIIEEEEEEEEEE

• koschwarz
    azért eléggé fenntartotta a feszültséget, azon kívül, hogy özönlöttek a táposabb nekrók, még ez is. mindennek ellenére szerintem egyáltalán nem volt egy nagy durranás, egyrészt lassú volt, másrészt darabjaira robbantottam, aztán egy kis sztázist kapott, így igazából nem sok vizet zavart...de foglalkozni azért kellett vele.
  • Bhalage
    azt a regeneráciiós necrot eleg nagy faszsagnak tartom/tartottam :o
  • Prof William
    A Markernél más semmilyen esetben nem jön elő a regenerálódós necro, szóval sztem már nincs sok értelme belelökni a darálóba. ráadásul olyan semmilyenül lesz vége hogy elsőre én valami bugra gyanakodtam.
  • koschwarz
    gondoltam kipróbálom, hogy szétszabdalja-e vagy ilyesmi, aztán úgy maradt :D

de tényleg nem volt jelentősége, mivel utána már a markeres rész jött, ott gondolom már csak nem akart még előugrani valahonnan ez a rohadék :D
  • MaRee
    Ezmiez?
  • Seth
    A ventillátoros már az utolsó terem, szóval felesleges is
  • wedge31
    Ha nem lököd be végig üldöz, ugy izgalmasabb, ahogy te csináltad, ugy a profibb.
  • tutituti
  • koschwarz
    na végigvittem. a javelin tényleg jól jött, még azt is felnyomtam maxra, és igencsak brutál volt.

összességében tetszett a játék, még ha sokszor kicsit nehezen is álltam neki. de mindenképpen kellően nehéz volt, ami manapság ritkaságnak számít. az utolsó fejezetek eléggé pörgősek is. az első részben a sztázist gyakorlatilag el is felejtettem, annyira nem használtam, csak ha ajtó vagy tárgyat kellett lassítani, itt meg szerintem nem lehet meglenni egy felfejlesztett statis modul nélkül. az első részben vígan elvoltam a plazmával meg az ívvel, itt viszont kellett a nehéztüzérség.

a végső harc azért jobban bejött az első részben, itt egy kicsit fantáziátlan és nem is volt nehéz sem, míg az első részben a hive mind-nál azért kellett ügyeskedni rendesen, sőt mi több, a végéről a fear2 végső harca jutott eszembe...

kérdés:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az übermorph-ot én belöktem a egy bazi nagy ventillátorba, még az utolsó ajtó előtt (ami a markerhez vezetett)...ennek így kellett lennie? a contactbeam másodlagosával ellöktem, és pont beesett oda, aztán végül nem is jött elő...de nekem ez így bűzlik :DDD
  • Bhalage
    javelin is uberbrutal!!!! na hagyd ki!
  • koschwarz
    lol, én még az első végigjátszásnál tartok :DDDDD

egyébként ez a contact beam valami csúcsbrutál. egy rohamozó feketét is atomjaira robbant, alapból, minden fejlesztés nélkül. a 11. fejezetben megvan már egy fullosan plazma és a rohampuska, meg a contact beam, hát elegendő az arzenál, nem is tudom, érdemes-e valamit még kipróbálni. a force gun egyáltalán nem jött be, az ívfegyvert és a rippert az első részből ismerem, lehet hogy a javelint még kipróbálom.
  • jetblack
    Nálam első alkalommal letehetetlen volt másodjára szintén de harmadjára már nagyon tagoltan toltam végig nem is tudom miért O_o
  • fery02
    Akkor nem csak én érzem, hogy nem vagyok elég motivált.
    Nekem 2 Veterán végigjátszás van a játék mögött, meg HardCore módban 6. chaptertől eddig kétszer haltam meg (addig egyszer sem), harmadjára meg valahogy nem visz rá a lélek, hogy belekezdjek, mert sok időm ment potyába amiatt a két halálozás miatt és akkor ötödjére járjam be ugyanazt a csövet, tökéletesen tudva, hogy honnan, mikor hányan fognak jönni.

Én mondjuk nem igazán használok másabb taktikát, mint amit az első részben használtam:
    Játék 80-90 %-ában plazmafegyverrel, vásárláskor energigócokkal megtömés míg 10000 környékére nem csökken a péz, majd többit elkölteni plazmalőszerre, minden egyéb számomra hasztalan cuccot eladni (néha még pár darab kisebb medic-et is).
    Harc közben meg ami hegyes szörnytestrész szabaddá válik, lehetőleg legtöbbet kihasználni (így sok lőszert megspórolni), lassítóról néha feleszmélni, hogy "tényleg, nekem ilyenem is van", friss ártalmatlanná tett teremtményekből kihalászni a loot-ot.

Tényleg, majd ha netalántán végigjátszanám megint az első részt, lehet nagyon feltűnő lesz majd annak a lehetőség a hiánya, hogy fegyverként használhatjuk sok monszta végtagjait.