Dead Space 2
  • Kongy
    na, végigtoltam!

Szerintem nagyon jó game volt, jobb mint az első rész. Eszméletlen jók voltak a hangok, és a grafika, na meg a helyszínek. Tetszett h kivették a játékból az abszolút felesleges dolgokat, mint pl az a hülye ágyúzás, ami az első részben is az agyamra ment, a másik pedig a bossfightok. Nem szeretem a bossfightokat, és szerencsére a DS2 sem csesztet ilyen harcokkal. Tetszett, hogy Isaac végre megszólalt! Végre volt személyisége! Ez kellett volna az 1-ben is. Ott csak mindig hallgatott, és a játék folyamán egyszer sem vette le a sisakját, ami marhára idegesített. Tetszett, hogy nem kell fél órát várni míg beindul a játék, in medias res kezdés volt, így kell ezt! Tetszett, hogy nem vitték túlzásba az anti-gravitációs részeket. Voltak, voltak, de nem volt frusztrálóan sok. Tetszett az is, hogy kivették az első részben megjelent mérgező gázt eresztő ellenfeleket.

Negatívumokat nagyon nem tudok mondani, jóval túlszárnyalja elődjét. Nagyon jó játék lett, végre nem egy 4 órás összecsapott vacak. Csak így tovább a 3-adik részben. 9.5/10

Még alig kezdődött el 2011, de már lehetséges, hogy megvan az év játéka. Ez igen!