Dead Space 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Rendesen helyrepofozták 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Egyébként egyesek félreértelmezik a véleményemet a játékról. Azt egy szóval sem mondtam, hogy rossz lenne a játék. DE NEKEM az elsõ rész hangulata sokkal jobban bejön. mint írtam is ,valszeg ezt is végigviszem majd 2-3-szor.
A grafikai rész tulképp OFF is lehetne, mert a problémám úgy egészében a mai generációra vonatkozik, és nem ez a topic témája.
#762: oké, mindenki adja el a gépét, és irány vissza a P4 korszakba, mert ehhez a grafikához az is elég. Csak akkor azt nem értem, hogy a hardvergyártók minek csinálják a csilivili cuccokat, mikor a benne lévõ powa csak szunnyad, mert ezek a kecseg szoftverfejlesztõk tesznek rá,hogy bírna többet is a vas. De ezzel megint visszakanyarodnék a konzoltémához, amivel nem akarok vitát generálni.
Amúgy részemrõl ezt a dolgot lezártam. Egyesek nem bírják elfogadni,hogy vki más véleményen van. Megyek vissza csonkolni a Nekromorfokat<#violent>#violent>
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Melyik az a szörny, amit nem lehet kinyírni a késõbbiek során? Az 1-ben is benne volt?
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Mivel megmekkent,aligha 😊
PSN ID.: Beegabor
Xbox360-on nincs sajna, csak a kézikönyv magyar. A Dead Space 1 az magyar feliratos volt. Megy az angol, de örültem volna neki.
A 6-ik (vagy hetedik) Chapter-nél járok. Nos a történet az már más tészta. Sajnos szerintem (eddig) elmarad az elsõ rész történetétõl. Nekem annyira nem jön be ez az ûrbázis. Értem én, hogy nem lehet mindig kihalt szellemhajón nyomulni, de itt nem érzem annyira kilátástalannak a helyzetet, mint az 1-ben. De még csak 6-7 fejezetnél járok, remélem ez változni fog.
Megnéztem az Aftermath-ot. Jól indult, de szerintem az elsõ rész felvezetõ rajzfilmjénél gyengébbre sikeredett (ez is történetileg, a kivitelezése jobb). Abban bízom, hogy az a kínai csaj majd valahogy feltûnik a játékban (remélem ráadásul pozitív szerepben).
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Akármilyen meglepõ, de a crysis ilyen volt, mert akinek már volt egy 2 magos procija meg egy nem túl acélos 8600 gt-je már medium körül el tudott vele játszani, a mai cuccokkal meg még mindig szép a játék very high-on.
Azért tényleg eléggé megtorpant a graf. fejlõdés a konzolok miatt. mindenki mondja, hogy jaj évente kell ezt-azt venni, pedig én 2009-ben adtam ki 140-et az egész gépre és most a dead space 2-ben vsync nélkül min 40 , de ellenfél nélkül 160 képkockát ad, pedig minden maxon (és itt a gond mert a beállítások 3/4-ben csak on vagy off) van.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
No majd a Resident Evil 6.
Itt meg vannak gyengébb textúrák, sok van, meg fogsz lepõdni, mert minden játékban van.
Csak a legtöbb játék a sok gyenge textúra ellenére igényel több erõforrást, ez a probléma. Valamint a 30fps az valóban nagy gond, énis mindjárt abbahagyom ez miatt és keresek olyan singlet, amiben a bal felsõ fps jelzõ felmegy 30 fölé. Mert eddig nem éreztem a játék alatt de most hogy szóltál valóban akadozik a kép 30-on. 😊
Gondolom hallottátok már, hogy a 7. fejezetben egy ajtó kinyitásakor lefagy a játék!
Esetleg rájött már valaki arra, hogy mit lehet vele kezdeni?
Mentett játékot nem akarok beletenni, mert azt a sok cuccot nem szeretném elveszteni, amit eddig megszereztem!
Ha valaki tud valami újat, légyszi írjon! THX
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Elég ha csak megnézed a textúrát,mikor Isaac ruhát ccserél. Olyan alacsony a textúra felbontása, hogy "öröm nézni".
Nem arról van szó,hogy a játék csúnya lenne. Sõt, az ÖSSZHATÁS KIMONDOTTAN SZÉP, de lehetne szebb is, ha kicsit több energiát fordítanak a PC verzióra. Bár ez ne mdivat manapság:-(
Valszeg az optimalizáció miatt van lockolva a framerate 30-ra.
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Játszál búgócsigával akkor áze.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Autó: Kevesebb benzinnel/gázolajjal teszi meg ugyanazt az utat, mint 1 másik konkurens modell ami többet fogyaszt.
Játék: Remek grafika köszön vissza, kis teljesítményfelvétel mellett. Emellett nem pörgeti le a villanyórát a falról, mert nem hajta 200%on a cput meg a gpu-t..
Nem értem mi ezzel a problémád. Inkább példaértékû.
A Te példáddal élve akkor szidnám az autót, ha van benne egy 300 LE motor, de le van folytva 50 Km/h-ra, holott többet is tudna a vas.
Nem akarok Én rosszat a gyengébb géppel rendelkezõknek. Errõl szó sincs. De ha már a Crysis-t emlegettem: a gyengébb géppel rendelkezõk csak low-medium beállításokkal tolhatják, a NASA pedig fullon futtatja. A motor tudja a magasabb látványbeli feature-öket, de skálázható.
A rossz optimalizáció nem feltétlen egyenlõ a hardver kihasználásával. Azért 2011-ben ne legyen már akkora bûn, hogy elvárom egy játéktól, hogy ne "VIDEO: 256 MB Video Card and Shader Model 3.0 required. NVIDIA GeForce 6800 or better (7300, 7600 GS, and 8500 are below minimum system requirements" legyen a minimum gépigény. Ez kb. egy 8800-as VGA-t feltételez optimálisnak sacc/kb. Ezen már túl kellene lépni,és most nem a gyengébb gépek tulajdonosainak akarok a lelkébe gázolni.
Bár valszeg ez a dolog is a multiplatformosodás miatt van.
Kíváncsi leszek,hogy a Crysis 2 beválltja-e az ígéretét, hogy kihasználja a DX11-es feature-öket.
Elsõ résszel nem játszottál? Abban is van
Azok a "madarak"
PSN ID.: Beegabor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
felmegyek ... és megint ott van + még 3-4 ellenfél jön mellé... az üvegen meg látom hogy a madarak vagymik alakitják a többi hullát ... itt nyomtam ki....
Valóban eszméletlen nagy probléma hogy gyengébb géppel rendelkezõk is tudnak vele játszani.
Ez oylan b+ mintha egy autó azért szidnál mert keveset fogyaszt..
Egyesek tényleg betegek komolyan mondom.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Teljesen megéri fejleszteni,ha ennyire kihasználják a hardvert. Azért könyörgöm, 2011 van . Oké, ne Crysis-t csináljanak,ami a mai csúcshardveren is szaggat, de azért ne essünk már a ló túloldalára. Csúnyának persze távolról sem csúnya a játék (sõt, JÓL NÉZ KI), de azért jobban is megerõltethették volna magukat a fejlesztõk a grafikával. És erre még azt sem tudom mondnai,hogy a konzolok miatt van, mert szerintem ennél még azok is többet bírnak.
Remélem azért a 3. részre kicsit felturbózzák a motort!