2703
Dead Space 2
-
#1180 Normálon főbossnál szenvedtem, negyedjére sikerült csak :D Köcsög puják :D
Végül futkároztam a kis álomszigeten, és stasis powa. így sikerült csak
zealoton előre félek:D -
#1179 Jó taktika a fő bosshoz: fejleszd fel maxra(főleg a specialt) a Javelin Gunt! -
#1178 értem.
Ja meg azt nem mondtam még, hogy nagyon akciódús lett a gamma. Moziszerű:S
Pedig ugye túlélő horror kéne legyen, resi beütéssel.
na de jó ez így, szerethető. pont olyan mint a conviction, az is über májszter akciós lett. Még nem láttam iet ott se :S
na de ez a mai játékos generáció. ez kell a 15+ gamernek :) -
#1177 Állítólag survivalist keménységű,sebzésű ellenfelek, zealot szintű item drop-pal. -
#1176 Zealoton én is elkezdtem , már 7 csapternél tartok. Elég jól haladok. Vagyis inkább meglepően jól :D de nem szólom el...
A HC vajon milyen lehet? érintésre meghalsz? mer a főboss sztem nagyon nehéz lesz:S -
#1175 Már kijött, és nincs honositva. -
#1174 Jött magyar felirattal mint az 1. része? -
#1173 elkezdtem nyomni de bizonyos helyszineken semmit sem latok a techno-effekt -tol igy abba is hagytam -
NovaTerra #1172 Spoiler kérdésre a válasz: Igen! -
#1171 Nekem majdnem 10h volt elsőre. -
#1170 Vééégre sikerült végigvinnem zealot-on, nem volt könnyű az utolsó 2-3 chapter. Szvsz jobb lett a 2, de sokkal többet kell benne aprítani, nincs olyan feelingje mint az 1-nek, teljesen más lett tőle az egész. Remélem a 3-ba több izgalom lesz, és remélem nem szúrják el!:)
Egy kérdés a végéről:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A hajóban azért nézett Isaac riadtan Ellie-re, mert azt hitte h ugyanaz fog történni mint az 1 végén? Hogy ott ül a felesége mellette?:D -
#1169 Amúgy a főellenségnél egyszer öljétek meg magatokat, nagyon durva ami történik. :D Próbáljátok ki.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja, és a játéknak heppi vége van :D Végre! :) Mikor legyőztem a markert, akkor után azt hittem kész, vége, mert kezdődött a stáblista. :D Látszik, h a készítők tudták mit csinálnak. :D
-
#1168 Már mondtam neked ne halgass más véleményére ha neked tetszik valami. :) -
#1167 Negatívum a nehézségváltás....kis túlzással 9/10 :P -
#1166 XD -
#1165 na, végigtoltam!
Szerintem nagyon jó game volt, jobb mint az első rész. Eszméletlen jók voltak a hangok, és a grafika, na meg a helyszínek. Tetszett h kivették a játékból az abszolút felesleges dolgokat, mint pl az a hülye ágyúzás, ami az első részben is az agyamra ment, a másik pedig a bossfightok. Nem szeretem a bossfightokat, és szerencsére a DS2 sem csesztet ilyen harcokkal. Tetszett, hogy Isaac végre megszólalt! Végre volt személyisége! Ez kellett volna az 1-ben is. Ott csak mindig hallgatott, és a játék folyamán egyszer sem vette le a sisakját, ami marhára idegesített. Tetszett, hogy nem kell fél órát várni míg beindul a játék, in medias res kezdés volt, így kell ezt! Tetszett, hogy nem vitték túlzásba az anti-gravitációs részeket. Voltak, voltak, de nem volt frusztrálóan sok. Tetszett az is, hogy kivették az első részben megjelent mérgező gázt eresztő ellenfeleket.
Negatívumokat nagyon nem tudok mondani, jóval túlszárnyalja elődjét. Nagyon jó játék lett, végre nem egy 4 órás összecsapott vacak. Csak így tovább a 3-adik részben. 9.5/10
Még alig kezdődött el 2011, de már lehetséges, hogy megvan az év játéka. Ez igen! -
#1164 nekem volt hasonló azt még nem is kellett rángatni, kb a 4-5C nél, egy szerviz alagútban kellett kúszni és az egyik szakasznál párhuzamosan ment két alagút az egyikben egy hulla volt, keze be volt ragadva megnyúlt és rángatózott -
#1163 csak negyede annyira kidolgozott mint a deadspace kb -
#1162 Hát akkor COD-ozzon csak. Az sem szégyen annyira, hehe. -
#1161 dehát ő egy kicsit "szemtelen" xD -
#1160 ezt megkel lirno mma megyek suliba azzal fogad oszt társam hogy kiprobálta a DS2-t haverjánál :D pedig kb egész nap fentvolt és Codozott na m1... és azt írta hogy tök csúnya szinte semmi sincsen kidolgozva rajta , tök gagyi szörnyek vannak benne és semmilyen ilyesztő dolog nincs benne olyan mint egy szokványos lövöldözős játék ja ráadásul monoton és mindig ugyan azon a folyosón kell menni cask más kanyarba ennyit füztem hozzá LOL -
Hoz_Hun #1159 Dehogy, a sisakja formájából lehet következtetni a korára. :)
Nem,... valahol megadták a születési évét. De nincs ezzel gond, 45-50 évesen még símán lehet kajak az ember. Nekem pláne szimpatikus Isaac mert magam is gépészmérnök vagyok, mondjuk "csak" 35 éves, és még hasonlítok is rá. Hehehe -
#1158 A fertőzés teszi! Láttad a SORVADJ EL filmet? Ott se lett a 40 évesből 50 éves, csak az átok végett sorvadt el. :) -
#1157 Erről van szó, ezért írtam hogy a világ nem dől össze, de ha ugyanezt CSAK lefelé lehetne, vagy csak 2.roundba, akkor azt mondom még oké, de így nem is lehet bebizonyítani ha valaki kér mondjuk mentést.
Mert ott mentés előtt váltogathat az ember, tényleg ahogy Seth mondta SAJÁT magadnak nyomulhatsz. Semmi több. Elismerés gratulációt a Hard Core érdemli. -
#1156 Őszül szegény erősen. :D -
Prof William #1155 50-hez kicsit túl fiatalosan néz ki. Sztem is inkább 35-45 között lehet. Bár lehet hogy 2510-ben már sokkal tovább élnek az emberek mindenféle életmódbeli meg orvostudományi meg génsebészeti cuccnak köszönhetően, és 50 évesen még 35-nek felel meg hősünk. -
Hoz_Hun #1154 Date of Birth: 2465. A játék meg 2511-ben van. Csak 46 éves. A suicid nője a lánya lehetett volna. Hehehe. Ellie jobban illik hozzá szerintem. Jobban is jár vele. Ha azt a csajt is veszni hagyja, akkor Isaac nem érdemli meg hogy éljen. -
#1153 Első rész idején 43 éves, 3 évig volt hibernálva,szóval 46 körüli lehet a 2. részben -
NovaTerra #1152 Ránézésre inkább 35-45 közé tenném. Azt honnan lehet tudni, hogy 50? -
Hoz_Hun #1151 Asszam a játék idején 50 év körüli Isaac. Egész eddig normális élete volt. Ezután... attól függ mi lesz Ellivel. :) -
NovaTerra #1150 Előbb-utóbb lezárják, mint a Mass Effect trilógiát, de a világ megmarad vélhetően, új hőssel, történettel. -
Hoz_Hun #1149 De nem lehet trükközni, mert ha váltottál akkor olyna, mintha azon a gyengébb fokozaton kezdtél volna. Hiába vált késöbb vissza a nehezebbre, akkor már cseszheti. -
#1148 Vajon szegény Isaac végére ér egyszer az egésznek, lesz még neki normális élete?:) -
#1147 -
#1146 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A játék végén mikor vkik beszélnek ,ott a főnök(hallhatólag) olyat említ, hogy a 12-es helyszín elbukott. Szóval van itt még több lehetőség. A Föld a lezárásnál lesz szerintem -
#1145 Amúgy nem csak engem zavar, nagyon sok mást is. Szerintem egy baromság, mert így összevissza lehet trükközni, és aki esetleg tényleg úgy vitte végig, akkor arra azt mondják, hogy ha biztos trükközött. Na már most, ha olyan a rendszer, hogy ezt látja... akkor nincs gond. -
#1144 Meg is van a 3. rész helyszíne:)
Köszi! -
#1143 Az eredeti Marker elvileg a Földön van -
#1142 Az nem derül ki, hogy hol van az eredeti? -
Hoz_Hun #1141 De nem értem miért zavar? Az csak egy opció, azért ha valaki kicsit lámább és nem akar szenvedni, akkor visszavállt. Van ilyen a Mass Effectben is. Amúgy mindegy, mert onnantól kezdve úgy tekinti a játék, mintha eleve azon a fokozaton kezdett volna. Olyan nincs, hogy az utolsó Boss-nál felváltok HC-ba és hurrá.