Dead Space 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zzeN
Mi a neve? Vagy videót tudsz linkelni róla, már nem emlékszek rá.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Maxtreme
akarom írni "Godfather"

Maxtreme
Amúgy ugye azzal tisztában vagytok hogy milyen motor hajtja a játékot? 😊 Emlékeztek a Gofather nevû förtelemre? katt
Rendesen helyrepofozták 😊

DarkSector
ki lehet nyírni az 1ben csak nem lõfegyverrel.😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

mcwolf
Mi a gond? Gyakorlatilag ugyanazt mondtad,mint Én is.

Egyébként egyesek félreértelmezik a véleményemet a játékról. Azt egy szóval sem mondtam, hogy rossz lenne a játék. DE NEKEM az elsõ rész hangulata sokkal jobban bejön. mint írtam is ,valszeg ezt is végigviszem majd 2-3-szor.
A grafikai rész tulképp OFF is lehetne, mert a problémám úgy egészében a mai generációra vonatkozik, és nem ez a topic témája.

#762: oké, mindenki adja el a gépét, és irány vissza a P4 korszakba, mert ehhez a grafikához az is elég. Csak akkor azt nem értem, hogy a hardvergyártók minek csinálják a csilivili cuccokat, mikor a benne lévõ powa csak szunnyad, mert ezek a kecseg szoftverfejlesztõk tesznek rá,hogy bírna többet is a vas. De ezzel megint visszakanyarodnék a konzoltémához, amivel nem akarok vitát generálni.
Amúgy részemrõl ezt a dolgot lezártam. Egyesek nem bírják elfogadni,hogy vki más véleményen van. Megyek vissza csonkolni a Nekromorfokat<#violent>

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

zzeN
Még nem vittem végig, de kelleni fog nekünk😊

Melyik az a szörny, amit nem lehet kinyírni a késõbbiek során? Az 1-ben is benne volt?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Stross az a kínai csaj elmebeteg faszija? Aki kiírtotta a családját? Az nekem az elejétõl fogva üzenget, de nem túl szimpatikus. Ha lesz rá lehetõségem ki is nyirom.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Normál fokozaton játszok. Jaj, szenvedni azért nem akarok. Igyekszek lélekben felkészülni akkor. Én a "gerincemet" upgradelem. Már teljes healt megvan még egy dmg kell és fullos. Viszont eddig még egy fegyvert sem upgradeltem. Plazmavágó, körfûrész, meg az a széles ionfegyver vagy mi-t használom elsõsorban. Meg eddig a rohamkarabélyt, de most lecseréltem a távcsövesre. Nem tudom igazán miket érdemes vinni. Plazmavágó persze alap, meg a körfûrész is.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

De Stross feltûnik. Az animban az õ része volt a legjobb.
Lobotómiát végeznek rajta szóval elméletileg él bár gyakorlatban legrosszabb esetben kb a kerti tulipán értelmi szintjén van.
Kár. Azt hittem a rajzfilmben csak meghekkelik egy kicsit. Gondolom, ha lelövik az túl snassz lett volna.

DarkSector
nem hinném, miért nem elég?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fel lehet valahogy oldani a 30-as fpslimitet?

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

Renjike
nincs benne felirat én is xboxon tolom pokolinehéz a vége és igen változni fog egyre szarabb helyzetben lesz isaac 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Seth
"Abban bízom, hogy az a kínai csaj majd valahogy feltûnik a játékban"

Mivel megmekkent,aligha 😊

PSN ID.: Beegabor

Amúgy PC-n van magyar felirat?
Xbox360-on nincs sajna, csak a kézikönyv magyar. A Dead Space 1 az magyar feliratos volt. Megy az angol, de örültem volna neki.

Tegnap megvettem (úgy értem fizettem érte, nem letöltöttem) én is és stilszerûen éjfélkor kezdtem játszani vele. Én Xbox360-on tolom és csodás a grafikája. Kevés ilyen szép játékot láttam. Továbbá a hangok, fények, minden rendben van.
A 6-ik (vagy hetedik) Chapter-nél járok. Nos a történet az már más tészta. Sajnos szerintem (eddig) elmarad az elsõ rész történetétõl. Nekem annyira nem jön be ez az ûrbázis. Értem én, hogy nem lehet mindig kihalt szellemhajón nyomulni, de itt nem érzem annyira kilátástalannak a helyzetet, mint az 1-ben. De még csak 6-7 fejezetnél járok, remélem ez változni fog.

Megnéztem az Aftermath-ot. Jól indult, de szerintem az elsõ rész felvezetõ rajzfilmjénél gyengébbre sikeredett (ez is történetileg, a kivitelezése jobb). Abban bízom, hogy az a kínai csaj majd valahogy feltûnik a játékban (remélem ráadásul pozitív szerepben).

Prince23
PC elsõ 10 perc

Renjike
én megvettem 😄 csak rohadt halhatatlan genya.. m1 majd holnap megcsinálom...

benőmenő
bazz <#banplz>
benőmenő
bazz <#banplz>
bon
Meg kell vásárolni a játékot, vagy türelmesen várakozni a warez topicban

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

benőmenő
Ezért kéne megoldani, hogy rendesen lehessen skálázni az a grafikát pl.
Akármilyen meglepõ, de a crysis ilyen volt, mert akinek már volt egy 2 magos procija meg egy nem túl acélos 8600 gt-je már medium körül el tudott vele játszani, a mai cuccokkal meg még mindig szép a játék very high-on.
Azért tényleg eléggé megtorpant a graf. fejlõdés a konzolok miatt. mindenki mondja, hogy jaj évente kell ezt-azt venni, pedig én 2009-ben adtam ki 140-et az egész gépre és most a dead space 2-ben vsync nélkül min 40 , de ellenfél nélkül 160 képkockát ad, pedig minden maxon (és itt a gond mert a beállítások 3/4-ben csak on vagy off) van.
Csõsztök, valaki elmondaná, hogy a chapter 7-nél lévõ ajtós bugot hogy tudom kikerülni?
SötétBarom
ME2 maximum az art miatt szép. Technoban a dead space elsõ része is elveri (szerintem).

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

DarkSector
Egy rajongónak megteszi. 😊
No majd a Resident Evil 6.

CalebJoe
Resident 5 se olyan gyönyörû mégis olyan összhatása van az egésznek ami egyedivé teszi.
CalebJoe
<#worship>
DarkSector
Capcom...

CalebJoe
Mondjuk a ME2 szép és nem túl nagy a gépigénye vagy ott a Batman is pedig csak unreal engine-t használnak, de a Metro-nak indokolatlanul nagy a gépigénye simán szarul van optimalizálva a sok fény meg árnyék effekt jól mutat de semmi több, pont olyan mint a Crysis majd évek múlva lehet vele max grafikán normálisan játszani.
DarkSector
Valóban a Metro dx11 miatt más, de vagy 5-6x olyan erõs gép kell mint egy xbox pl.
Itt meg vannak gyengébb textúrák, sok van, meg fogsz lepõdni, mert minden játékban van.
Csak a legtöbb játék a sok gyenge textúra ellenére igényel több erõforrást, ez a probléma. Valamint a 30fps az valóban nagy gond, énis mindjárt abbahagyom ez miatt és keresek olyan singlet, amiben a bal felsõ fps jelzõ felmegy 30 fölé. Mert eddig nem éreztem a játék alatt de most hogy szóltál valóban akadozik a kép 30-on. 😊

Sziasztok!
Gondolom hallottátok már, hogy a 7. fejezetben egy ajtó kinyitásakor lefagy a játék!
Esetleg rájött már valaki arra, hogy mit lehet vele kezdeni?
Mentett játékot nem akarok beletenni, mert azt a sok cuccot nem szeretném elveszteni, amit eddig megszereztem!
Ha valaki tud valami újat, légyszi írjon! THX
DarkSector
Nyomogatni.

DarkSector
Ne fajuljatok személyeskedésbe azért, csak higgadtan érveljetek. 😊

Tatyla
ha ki kell szabadulnom az E-t nyomogatni vagy nyomva kell tartani?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DarkSector
Itt énekelnek is errõl!

mcwolf
Hát azért mondjuk ha összehasonlítod a textúrákat a (PC-s) Metro2033 és a Dead Space 2 között, azért látszik,hogy mitõl nagyobb annak a gépigénye (elvonatkoztatva a DX11-tõl, és hogy nem teljesen arányos a gépigény növekedése a grafikai szint emelésével).
Elég ha csak megnézed a textúrát,mikor Isaac ruhát ccserél. Olyan alacsony a textúra felbontása, hogy "öröm nézni".
Nem arról van szó,hogy a játék csúnya lenne. Sõt, az ÖSSZHATÁS KIMONDOTTAN SZÉP, de lehetne szebb is, ha kicsit több energiát fordítanak a PC verzióra. Bár ez ne mdivat manapság:-(
Valszeg az optimalizáció miatt van lockolva a framerate 30-ra.

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Voltan
Na ez már kabaré, komolyan mondom.
Játszál búgócsigával akkor áze.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Maxtreme
hát nem épp hogy nem rossz hasonlat. Épp ez (is) az optimizáltság lényege.
Autó: Kevesebb benzinnel/gázolajjal teszi meg ugyanazt az utat, mint 1 másik konkurens modell ami többet fogyaszt.
Játék: Remek grafika köszön vissza, kis teljesítményfelvétel mellett. Emellett nem pörgeti le a villanyórát a falról, mert nem hajta 200%on a cput meg a gpu-t..
Nem értem mi ezzel a problémád. Inkább példaértékû.

Renjike
épp az hogy optimalizálva van... tudod? mert aminek olyan gecinagy gépigénye van tudod nem nagyon foglalkoztak az optimalizálással ráadásul amég sokkal szebb a játék mint egy csúcsgépet követelõ szarkupac addig 1 szavad ne legyen .... ha gépterhelõ játékot akarsz menj Metro 2033 azni mindent fullra húzva...

mcwolf
Nagyon rossz hasonlat ez az autós<#szomoru2>
A Te példáddal élve akkor szidnám az autót, ha van benne egy 300 LE motor, de le van folytva 50 Km/h-ra, holott többet is tudna a vas.
Nem akarok Én rosszat a gyengébb géppel rendelkezõknek. Errõl szó sincs. De ha már a Crysis-t emlegettem: a gyengébb géppel rendelkezõk csak low-medium beállításokkal tolhatják, a NASA pedig fullon futtatja. A motor tudja a magasabb látványbeli feature-öket, de skálázható.
A rossz optimalizáció nem feltétlen egyenlõ a hardver kihasználásával. Azért 2011-ben ne legyen már akkora bûn, hogy elvárom egy játéktól, hogy ne "VIDEO: 256 MB Video Card and Shader Model 3.0 required. NVIDIA GeForce 6800 or better (7300, 7600 GS, and 8500 are below minimum system requirements" legyen a minimum gépigény. Ez kb. egy 8800-as VGA-t feltételez optimálisnak sacc/kb. Ezen már túl kellene lépni,és most nem a gyengébb gépek tulajdonosainak akarok a lelkébe gázolni.
Bár valszeg ez a dolog is a multiplatformosodás miatt van.
Kíváncsi leszek,hogy a Crysis 2 beválltja-e az ígéretét, hogy kihasználja a DX11-es feature-öket.

Renjike
hirtelen a madár jutott eszembe.... 😄 me repülnek és akkor szenvednem kell többi ellenféllel is? :S

Seth
Nem kinyírható, menekülni kell elõle.
Elsõ résszel nem játszottál? Abban is van
Azok a "madarak" meg infector-ok, inkább rája szerû alakjuk van

PSN ID.: Beegabor

Renjike
sztem nekem te ne 😄 xD amúgy mostmár ideges vagyok mer tmegint elakadtam....

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Chapter 14 boltban vettem gócokat felnyomtam a stasisomat meg az armoromat 40000 ezrem volt. maradt még 10 és vetttem ripperbe pengét amennyit tudtam.... aztán ugye jön mikor befekszek abba a szarba és belemegy a szemembe a tû odáig megvan és utána egy fura valami ami halhatatlan hogy és hol ölehetem meg mert 1 darabig mókás a menekülés csak amikor a liftbe meg mindenhova jön utánam nemtudok 0 30 ellenfélre meg arra a fosra is figyelni .... levágom a lábát lassítás rá odáig megvan de nemlehet valahogy kilõni? mert nagyon irritál.... és folyton meghalok... mikor ott van az meg 1 szûk folyosó a lift elõtt ledarálo ma lábát aztán 2 ellenfél jö na lift elé ledarálom amég alszik a másik asztán csak lelassitom jön a lift
felmegyek ... és megint ott van + még 3-4 ellenfél jön mellé... az üvegen meg látom hogy a madarak vagymik alakitják a többi hullát ... itt nyomtam ki....

Rage47
<#eljen>
Rage47
pici vagy még ehhez😄
Maxtreme
na most meg az a baj hogy túj jól megírták..
Valóban eszméletlen nagy probléma hogy gyengébb géppel rendelkezõk is tudnak vele játszani.
Ez oylan b+ mintha egy autó azért szidnál mert keveset fogyaszt..
Egyesek tényleg betegek komolyan mondom.

SötétBarom
Igazad van, sokkal jobb lenne valami optimalizálatlan szemét, ami 99% procit meg VGA-t eszik, és nem fut jól semmin. -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

mcwolf
De azért az elég durva, hogy a GTX 460-nál a maximum GPU terhelés 35%<#csodalk><#wow1><#wilting>
Teljesen megéri fejleszteni,ha ennyire kihasználják a hardvert. Azért könyörgöm, 2011 van . Oké, ne Crysis-t csináljanak,ami a mai csúcshardveren is szaggat, de azért ne essünk már a ló túloldalára. Csúnyának persze távolról sem csúnya a játék (sõt, JÓL NÉZ KI), de azért jobban is megerõltethették volna magukat a fejlesztõk a grafikával. És erre még azt sem tudom mondnai,hogy a konzolok miatt van, mert szerintem ennél még azok is többet bírnak.
Remélem azért a 3. részre kicsit felturbózzák a motort!

DarkSector
Ezért érdemes küszködni a Hard Core-al!!! 😊))))))))

Beng-beng-beng-beng....XD