kellemes kis MMORPG régi FF és Snes idöket idézve mai elvárásoknak megfelelően.
  • Dracad
    #17
    Játszottam az európai closed betával az szerver nyitástól szerver zárásig, majdnem minden nap. 23lvl-es gladiátorig jutottam, de már ennyiből is látszik hogy nagyon jól sikerült a játék.
    A kiegészítők előtti WOW-hoz hasonlítva (mivel csak azzal játszottam sokat), majdnem hasonló komplexítású MMORPG, szinte ugyan azt az élményt tudja nyújtani a game, egy kicsit gyengébb grafikai színvonalon, viszont vicces, humoros, "mangás", néhol nagyon beteg történettel, hatalmas világal, két óriási kontinensel, és persze teljesen INGYEN!.
    Minden van benne ami szerintem egy jó MMORPG-hez kell; epikus PVE sztori, milliárd féle tárgy, teljes crafting rendszer, enchant rendszer, egyedi itemek, item set-ek, aukció minden városban, kidolgozott skill rendszer, a kezdeti 5 alapkaszthoz először 20. szinten lehet 2 prémium kaszt út közül további egyet választani, amit kicsit később, 40. szinten specializálható(mindkét alkalommal egy teljesen új skill fa is jár), PVP rendszer(szörnyen tápos jutalmakkal a sok pontot gyűjtők számára), rengeteg a világ térképtől elkülönülő instance pont mint a WOWban leginkább party-k számára magasabb szinten jó nehéz boss fight-okkal, itt is vannak a world map bizonyos részein ciklikusan megjelenő world boss-ok tápos durva loot-okkal persze, lehet főzni mindenféle hasznos dolgot, később teljes házak vehetők a városokban sokféle berendezéssel, van házasság!, céh alapitás rohadt erős kifejleszthető céh képeségekkel, mindegyik karakter tarhat ezerféle pet-et amik persze szintén felszerelhetőek lesznek majd, lesz guild Vs guild, az arcade jelleg miatt a harcokban van kombo rendszer, és még sorohatnám tovább az ezerféle apró dolgot, részletet amit beépítettek a játékba hogy minnél élvezhetőbb és valósághűbb legyen ez a virtuális fantasy világ. Az eddigiek alapján az tudom mondani, hogy mindenkinek akinek kicsit is bejön a világ a setting, muszály kipróbálnia az Open betát, semmit nem veszíthet.