Dragonica Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezekért a soulokért vehetsz "Seal Removal Scrollokat" amik leszedik a pecsétet a ruhákról és ezután használhatóak.
Némely itemen ezután is marad egy rontás azt is le tudod szedni ott ahol a scrollokat vetted(Soul Npc).
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
elõre is köszönöm a választ
A soulos ruhákból lehet hozzájutni csak szét kell szedni õket.
Az inventory-ban van egy kalapács kinézetû akármi azzal kell szétszedni a cuccokat.
A soulokat utána beválthatod sealos tekercsre amit használva tudod a táposabb cuccokról levenni a sealt 😊
További jó játékot!
ui.: Steveh milyen karit indit? <#love12>#love12>
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
eu serveren magyar guildet keresek 😊
Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse
>:C
Amúgy már böki a csõrömet vmi az instákkal kapcsolatban:
a két mérõ (Sense, Ability) pontosan mi, és mi szerint mozognak?
Ezenfelül a rang mérõ mi szerint nõ vagy csökken, mert van h 2 pillanat alatt ugrik S-rõl D-re, és van h egész bossfight végéig SSS-en stagnál.. O.o
Tegnap kezdtem el játszani, minden egész jól ment, ma viszont olyan szinten laggos (fõleg instákban) mint ide Balatonöszöd! Na mármost az internetkapcsolatom nem jöhet szóba (16Mb), akkor egyszerûen szar a szerver?
vagy http://en.dragonica.gpotato.eu/ ? az europai aszem a masodik :S de en mar az elsot elkezdtem tolteni mert azt adta ki elsonek a google😞(
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
Maga a játék messze a legjobb MMORPG szerintem. Ami a Lineage 2 sikerét bizonyítja, hogy még most is folyamatosan növekszik a játékos szám világ szerte. Igaz az EU/NA régióban az utóbbi idõbe kisebb lehet, de hát ez még javulhat.
nagyon jó 😄
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
..::Borg::..
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Asszem barátnõmnek is be fogom ajánlani, legalább szoktatom kicsit.
Amúgy L2 offin tényleg 5-6 bot jut minden játékosra. De nagyrészt nem játékosok farmolnak, hanem farmer cégek, akik valós pénzért adják el az ottani pénzt, cuccot.
Never underestimate the power of the dork side!
A kiegészítõk elõtti WOW-hoz hasonlítva (mivel csak azzal játszottam sokat), majdnem hasonló komplexítású MMORPG, szinte ugyan azt az élményt tudja nyújtani a game, egy kicsit gyengébb grafikai színvonalon, viszont vicces, humoros, "mangás", néhol nagyon beteg történettel, hatalmas világal, két óriási kontinensel, és persze teljesen INGYEN!.
Minden van benne ami szerintem egy jó MMORPG-hez kell; epikus PVE sztori, milliárd féle tárgy, teljes crafting rendszer, enchant rendszer, egyedi itemek, item set-ek, aukció minden városban, kidolgozott skill rendszer, a kezdeti 5 alapkaszthoz elõször 20. szinten lehet 2 prémium kaszt út közül további egyet választani, amit kicsit késõbb, 40. szinten specializálható(mindkét alkalommal egy teljesen új skill fa is jár), PVP rendszer(szörnyen tápos jutalmakkal a sok pontot gyûjtõk számára), rengeteg a világ térképtõl elkülönülõ instance pont mint a WOWban leginkább party-k számára magasabb szinten jó nehéz boss fight-okkal, itt is vannak a world map bizonyos részein ciklikusan megjelenõ world boss-ok tápos durva loot-okkal persze, lehet fõzni mindenféle hasznos dolgot, késõbb teljes házak vehetõk a városokban sokféle berendezéssel, van házasság!, céh alapitás rohadt erõs kifejleszthetõ céh képeségekkel, mindegyik karakter tarhat ezerféle pet-et amik persze szintén felszerelhetõek lesznek majd, lesz guild Vs guild, az arcade jelleg miatt a harcokban van kombo rendszer, és még sorohatnám tovább az ezerféle apró dolgot, részletet amit beépítettek a játékba hogy minnél élvezhetõbb és valósághûbb legyen ez a virtuális fantasy világ. Az eddigiek alapján az tudom mondani, hogy mindenkinek akinek kicsit is bejön a világ a setting, muszály kipróbálnia az Open betát, semmit nem veszíthet.
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
és elehetett mindent érni...csak azok botolnak akik nyomik a játékhoz.....<#wow3>#wow3> de lehe én vagyok túl nyomi hogy ne fogjam fel.... no nem baj off ból ennyi elég....
ez az aldalról nézõs játék egy régi verekedõsre emlékeztet....hmmmm teccik :d
jojatek 😄
Swedish people are albino monkeys
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Swedish people are albino monkeys
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
nemtom, ezt most bepróbálom, de tudom h nem fogok vele 2 napnál tovább játszani😄
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi