Wifi antenna boosting - modding- crack - képek/vidik , segitségek trükkök stb.
  • Dj Faustus #338
    "Ennek az a feltétele hogy valamilyen biztonsági beállítás kilegyen játszva."
    Nem. Csak annyi, hogy nem vagy jogosult a használatára.
    Lásd a le nem zárt bicikli, vagy a gépjárműben felejtett kulcs esete.
    Bármelyiket elkötöd és elkapnak, lecsuknak, vagy megérdemelten jól megvernek.

    "Még csak az se igaz ha többen vannak fent hogy ettől ha valaki pl elkezd letölteni az egész biztos nem tud maximális sebességgel tölteni vagy hogy bármi mértékben belassul a net."
    Pedig igaz, mert a támadó fél nem tudja, hogy az áldozat éppen milyen alkalmazást használna, így az ő kártékonykodása révén elpazarolt erőforrások által okozott kárt ő nem lesz képes felmérni.

    "Esetleg adatforgalmat lehet mérni de fix havidíj esettén ennek nincs jelentősége mert nem ezután fizet az illető és ő se nyújt ilyen alapú fizetős szolgáltatást így anyagi kár nincsen belőle ."
    A támadó fél nem tudhatja biztosra, hogy az áldozat milyen havidíjas csomagot használ, hogy esetleg van-e túlforgalmazási díj. Potenciálisan megtippelheti, de biztosra nem tudhatja.

    "Nyílt hálózat nem játszott ki semmilyen biztonsági intézkedést ez már itt nem igaz."
    Nyílt != (nem egyenlő) publikus.

    "Ezt akár melyik hot spotról ellehetne mondani,azokról se ismerni ki kinek hogyan fizet.Mivel forgalom megy át bizonyos időközönként van sávszélhasználat. Ennyi erővel ha valaki fellép a buszon lévő wifire vagy a könyvtári netre és nem kérdezte meg a buszosbácsit,könyvtárosnénit már lehet vinni a rendőrségre."
    A hotspotnál publikusan kapsz nyílt netet (esetleg némi reklám megtekintésért cserébe).

    "Ezt gondolom viccből írtad az internet ma már nem csak szórakozás bizonyos esetekben létfontosságú lehet,sok fontos információ van rajta ami sehol máshol nincsen."
    Téves. Az Internet nem létfontosságú, nem olyan közmű mint a víz, vagy a gáz (az állam ezért nem is avatkozik bele az Internet havidíjak állami szabályozásába).

    Ha valaki dolgozik rajta keresztül, akkor meg tisztában van vele, hogy ahol nincs kiépített infrastruktúra hozzá, ott drágábban juthat hozzá. Szimpla közgazdaságtan.

    "Ez inkább gyere szomszéd B+ itt a jelszó ne fizess elő használd nyugdtan az enyémet orrba szájba nem kérek érte próbáld ki az adapteremmel ha jó veszel egyet és használhatod, van ilyen is. "
    Nem. Ez inkább "nem értek hozzá, nem is tudom levédeni, de ha lassú lesz a netem az tuti biztos a szolgáltató miatt van", nem amiatt, hogy a szomszéd vérpistike ezerrel tölti a lovaspornót torrenten keresztül.