Wifi antenna boosting - modding- crack - képek/vidik , segitségek trükkök stb.
  • mx5 kevin
    Azt azt a TP-linkes TL-WN7200ND adaptert meg azt az usb kábelt meg ne vedd! 10méteres USB-kábelben van erősítős és mindenképp árnyékolt legyen és vastagabb az erősítősbe a vezetékbe van iktatva egy erősítő általában a közepén az árnyékoltnál egy fém háló veszi körbe a műanyag borítás alatt ha ez fekete azok mind vastag kábelek.Az erősítő a jeleket erősíti fel az árnyékolás megakadályozza hogy az interfellálódjon.Sokan megveszik a bóvli árnyékolatlan vezetékeket sőt vannak olyan elvetemültek akik ahelyett hogy egy normálisat vennének nekiállnak toldozgatni és akkor nem működik nekik.Adapterbe se vedd meg azt ilyen hosszútávú kapcsolatokhoz 2W vagyis 2000mW alatt nem szabad venni mert hiába van stabil bejövő jeled a te jelednek is stabilan vissza kell találni és ide még 1000mW vagyis 1W is kevés nem hogy 100-600mW egy vevőnek és mint írtam úgy old meg hogy ide oda tudjad vinni az antennát különböző magasságokba tudjad állítani.Adónál 600mW hosszútávú kapcsolathoz már csúcs szuper vevőnél 1000mW kimenö telesitmény is kevés.

itt képeket kereshetsz:Google képkeresés

Alfa 1000mW vs TP-link 100mW teszt itt:Alfa vs TP-Link

Ami megbízható adapterek az az Alfa vagy Signalking 2000mW-os a legerősebb adapter amit USB-n kaphatsz ez kissé erősíti a bejövő jelet is mert ezek erősítősek és nagyobb kimeneti teljesítményűek ez azért fontos fogy stabilan visszataláljon amit küldesz adás irányba jelet az adó felé ha ez nem valósul meg nem tudsz kapcsolódni hiába van jó erős bemeneti vételi jeled!Nekem wifin jön a net és hidd el 2000mW alatt nem érdemes venni ez a maximum amit usb-s adapterben kaphatsz aki nagyobb teljesítményűt kínál és nem külső tápos az hazudik!Magyarul ha nem tudsz
    stabil jellel visszaválaszolni az adóra akkor az adó felől ha egyenletes stabil jel jön nem fog létrejönni a kapcsolat ha nem ér vissza normálisan a jeled mert wifinél minden eszköz ad és vesz.

Ezt olvasd végig kicsit:Wifi adapter

Persze ezt a terméket ne vedd meg mert nem írnak konkrétan róla milyen chipszetű az adapterük meg konkrétan milyen érzékenységű csak felvilágosításként írtam.Ezeket a 100mW-os bolti gány adaptereket el kell felejteni ezeket rövidtávú kapcsolatra találták ki rosszul látnak
    és nullával egyenlő a kimeneti teljesítményük.