Wifi antenna boosting - modding- crack - képek/vidik , segitségek trükkök stb.
  • mx5 kevin
    Nekem is amúgy Signalking SK360000N adapterem van egy Ralink OmniPeek_RT2870V1.4.0.18 Monitoros driverral én speciel Senna75-helyében ezt vennék egy 10dbi-s bot antennával ha már bemérte mit hogyan.Ez amit csak lehet azt tud és a leírt progikkal tökéletesen fut XP-alatt én csak azt mondhatom hogy állatira örülök hogy ezt választottam mert tip top a cucc minden téren helytáll és ha újra vennék csak ilyet vennék csak ajánlani tudom.A cucc garantált és tesztelt én amiket mértem azt mondhatom gyengébbel felesleges vacakolni kell a 2W-os adapter és ez nem sok ez alatt ahogy néztem nem érdemes próbálkozni ha innen onnan akarod a netet ez az én tapasztalatom mert úgylátom nem olyan lesz mint kéne.Az aircrack oldalán az Alfát javasolják és más hasonló oldalon is megemlítik és ahogy néztem az se vacak de én nem próbáltam sokan használják kötik nagy antennákhoz azt is tehát nem valami ócska vacak sőt nagy amerikai wifiboltokban is említgetik.A monitoros driver itt tölthető le Signalkinghez xp alatt betallózod az x86-os mappát a varázslóval:Ralink OmniPeek_RT2870V1.4.0.18 Monitoros driver Sk360000N-hez