Wifi antenna boosting - modding- crack - képek/vidik , segitségek trükkök stb.
  • mx5 kevin
    2Wattos erősítős Alfa Signalking ezek tökéletes fasza adapterek.Ha a szobádban bejön aránylag jó az adó akkor veszel egyet egy 10dbi-s antennával (persze ezt bekell mérni).Ezt a Szöveget is egy ilyenről írom valaki routeréről. Így ahogy Marci írta nem mindegy hogy hol nézed földszinten sok a terepakadály ott lehet bejön 5-6db ebből ha szerencséd van egy stabilan ami kódolatlan de ennek stabilnak kell lennie. Ha ugyanezt megnézed ugyan azzal az eszközzel padláson ott már nem 5-6 jön be hanem lazán 40-50db (oka a terepakadályok) és itt ezeközűl már nem egy kódolatlan lesz hanem akár 2-3 szerencsés esetben annál több is. Legmesszibbet padláson ezzel a 2Wattos eszközzel 600 méterről lőttem be 10dbi-s bot antennával a net kifogástalanul ment ilyen távolból is. Ha padlásról akarod fogni akkor veszel egy 20méteres erősítős usb-s kábelt ennek végét a hozzátartozó adapterrel táplálod árrammal ez olyan igy mintha a gépet felvitted volna a padlásra(ennek a vége árrammal van táplálva itt is megvan oldva a jelveszteség ptrobléma usb fellől is).(a géped a szobában lesz az antennád a padláson)Ez olyan egyik vége a gép USB-jébe megy a másik vége meg ami a padláson van olyan mint a gépen lévő USB csatlakozó magyarul mintha felvinnéd a gépet a padlásra.Erre fent rákötöd az adaptered (2Wattos signalking Alfa) majd egy 1 méternél lehetőleg nem hosszabb antennakábellel összekötöd az adaptered a mindenképp irányított és 24Dbi-s TP-linkes antennával.Magyarul az adaptered 1 méter hilyán közvetlen össze lesz kötve az antennával így nem kell aggódni a veszteség miatt mert közvetlen az antenna alatt van az antennakábel 1 méternél nem hosszabb. Ezt az antennát egy hosszú magas legalább 1,5 méter magas talpas antennaállványra rakod mivel ezt nem csak jobbra balra forgathatod hanem ide oda tudod vinni a padláson wifi esetén ez nagyon fontos mivel az nem elég ha forgatni tudod.Ha akár pár centivel arrébb rakod ott már más a jelerősség elviszed a padlás egyik feléből a másikba elforgatod másik irányba ott már teljesen más adók jönnek ezért fontos hogy ne csak forgatni hanem ide oda lehessen vinni. Felmész a padlásra 3 kódolatlan adót befogsz mind háromra külön csatlakozol meggyőződsz hogy jó a net már érdemes belevágni komolyabb felszereléssel. Tapasztalatom szerint nekem egy 2 wattos erősítős adapterem van ezalatt szerintem felesleges belevágn.Ezekkel a TP-link wifi kártyákkal Tp-link adapterekkel én ezt halott dolognak tartom ezek butított eszközök nem igen erre találták ki.Akkor most nézük a számitógép porogram,driver felét (ez a fele 100%-ban ingyenes lesz) Alfa bizonyos verziói de a signalking SK360000N nél kifejezetten ezekhez ugyan az a driver kell Ralink OmniPeek_RT2870V1.4.0.18.Ezzel már az összes kódolatlan hálózatot tudod fogni.Akkor lássuk ha próbálkoznál a kódoltakkal OmniPeek_RT2870V1.4.0.18 Ez nem egy sima driver hanem úgynevezett speciális monitor driver ezzel kompatibilis az aircrack program. Vigyázz van sima változata is azzal az aircrack nem megy mert nem monitoros de attól még kódolatlan hálózatokhot tökéletes.Letöltöd mellé a következő programokat macmakeup ez nagyon fontos ezzel elfeded a géped MAC-azonosítóját ez azonosít a wifi hálózaton majd követkző programok mellé Netstrumbler,Elcomsoft wirless security auditor,aircrack 2.4 és 1.1 alfa,siggnalking mellé ezzel a driverral működnek ezekkel idővel pár titkosított hálózat jelszavát is megszerezheted és a kódolatlanok ezek még hozzájönnek (wpa,wpa2 Csak brute forcal rainbow tabellel törhetö tehát ha nincs kődalatlan hálózat senki se gondolgodjon ilyenben ez csak extraként írtam).Amikor fizettem jött a net max a let 300Kbájt/s-mal felt 60Kbájt/s havi 4000-ft felett most jön a legjobb adórol 1200Kbájt/s a letöltés a feltöltés 150Kbájt/secundummal és tök ingyen havidíj nélkül.Javaslom akit érdekel nézzen körbe a you tubon és olvasgasson nézze meg mindenki ki mit használ rendes normális antennákhoz.Amit mondott neked a boltos faszi az igaz antenna felöl wifinél ez nem fog menni és ahogy akarod úgy nem lehet megoldani Usb-fellől az erősítős kábellel viszont megoldható ahogy itt leírtam.