Wifi antenna boosting - modding- crack - képek/vidik , segitségek trükkök stb.
-
mx5 kevin #266 Én meg megnéztem pár videót amin összemértek egy sima erősítő nélküli adaptert egy hagyományos wifi adapterrel óriási volt a jelerősség különbség.De nekem volt régen egy erősítős TV antennám ott is ha kihúztam ráálltam a TV adóra erősítővel és erősítő nélkül óriási volt a különbség ott is.Ez az egész Wifi antenna és erősítés kérdése hiába van a legjobb antennád ha vacak az adaptered és hiába van jó adaptered ha vacak az antennád.Hát sehol nem úgy néz ki megnézel akár milyen vidit hogy ezek az adapterek levélnehezéknek jók és ezt én is tanúsíthatom esetleg ezek a bolti unióelvtársbarát kártyák arról már el mondható.Érdekes módon ezekre a 24Dbi grid antennákra nem a kis TP-link wifi kártyákat kapcsolják de meglehet nézni mit használ a többség biztos azért használják met (levélnehezéknek való).500mW alatt én nem is láttam hogy rákötnének adaptert normálisabb antennára aki akart is valamit.Másrészt ez nem olyan mint a TV,Rádió hogy van egy adó és vevő itt mindkét fél ad-vesz vissza kell válaszolni az adóra ha ez nem megy net se lesz.Valószínűnek tartom hogy ezért is olyan az adapter hogy nem 50 méteren belül kell visszaválaszolnia ez is oka lehet hogy erősítős.Szerintem rákapcsolnék egy Tp-link wifi kártyát egy akár 1km ről sugárzó erős adóra lehet bejönne akár erős jellel de a kis 50 méteres hatótávjával megnézném mennyire dumálnának egymással vissza se tudnék válaszolni az adóra.Ja amúgy biztos sokan a Becsületességből törvények szabályok betartásából gatdagodtak meg építettek 6 palotát nem a fifikából,leleményességből,tudásból utána járásból,szorgalomból, azért járnak egyesek mercivel mert ez így van ugye?És a törvények mögött ugyebár nincsenek önös érdekek és amit befizetsz adót az is mind
jó célra megy nem lopják el nemb..szák el hülyeségre.Mindenki ott szedi meg magát spórol ügyeskedik ahol tud és mindenki szeg szabályokat mert igen is megéri,engem is meglopnak én is lopok más is szeg szabályokat én is más is ügyeskedik én is ez így megy aki nem feji meg a fejőskecskét az bolond.És ha nekem az az érdekem abból van hasznom letojom jó magasról a szabályokat és a törvényeket a korrupt köpönyegforgató hozóikkal együtt ha látom hogy nekem úgy a jó nem érdekel!Azok is ugyan úgy megszegik akik hozták meg mindeni más is.És senki ne jöjjön nekem álszent becsület lovagja dumával mert ez mindenütt így van, akinek van esze amit tud kihasznál és jól teszi és igaza van.
"Üzemeltettél már pár száz (ezer) hosztos rádiós vezetéknélküli hálózatot? Én például igen.Mert ha üzemeltettél volna, tudhatnád, hogy a rádiós spektrum véges. Minél több adatot akarsz átvinni, akkor annál nagyobb sávszélességre, egyre komplexebb modulációkra, egyre nagyobb jelerősségekre van szükség - mindezek pedig végesen érhetőek el.
Minél több hoszt van, minél nagyobb a jelerősség, minél nagyobb az elfoglalt sávszélesség, annál nagyobb az interferencia, a zavarás lehetősége. És akkor nem beszéltünk a szabadteres veszteségről, a Fresnel-zónába belógó terepakadályok áldásos hatásáról, a 10 GHz-es frekvenciánál jelentkező rain fading jelenségéről; az egymást zavaró állomásokról."
Mindent meglehet oldani minden problémára van megoldás akik értenek hozzá eltökéltek megoldják csak megfelelő emberek kérdése és nem kéne meg eröltetni se magukat hogy összekössék ezeket a hálózatokat.Pl az acces point is valami ehhez hasonló kezdetleges dolog (átjátszóként is működik) ezek már nagy valószínűséggel a mai a routerek utódai lesznek (most ezek még elég kezdetlegesek de már haladunk) nem mondtam ujjat nem én találtam ki én elmondtam hogy ez hogy lenne jó ennek főlleg a csatlakozási pontjai szegényesek.Kicsit fejleszenének rajta már verne bármilyen routert.Nem jobb lenne ha lenne valami központ nélküli dolog ami mindenkié lenne és akik használják ők lennénék egyben az üzemeltetők szerintem igen.Ott van a DHT egy hash tábla alapján találják meg egymást a gépek bármi központ nélkül ez már amit mondok ahhoz képest semmiség.Most jó ez így minden külön van egy eszköznek is tudnia kéne mindent nem kettő három kellene hozzá ami most van már most lejárt lemez, ez egy nagy túró a 21. században és igen is lehetne ezerszer jobbat.