Wifi antenna boosting - modding- crack - képek/vidik , segitségek trükkök stb.
-
mx5 kevin #262 Az erősítős adapterek igen is jók!2W 2000Mw alatt hülyeség venni. Igenis stabil erős jelet fog jó a sebesség ELÉGEDETT VAGYOK K Jó.Nem zavar ez semmit se se szomszédnál se nálad a jeled lesz stabil jóval erősebb.Süllyedjen el a 100Mw-os kapzsi köcs.. kormány banda a bolti instabil sz-jával látszik hogy nem az emberekért vannak! Inkább feketén jobb megvenni Stabil a jel tapasztalatból mondom,jó hogy nem boltban vettem.Ez azért van hogy ne jussanak emberek ingyen nethez semmi más.A tp-linkes sz-nál 1 es jel semmi nem jön az is ezerszer megszakad irányítgatni kell teljesen használhatatlan itt meg kiváló 4 es 5 ös jel lerakom és nem kell babrálni Full speed olyan net jön hogy teljes értékű ennyit erről a 100Mw-ról meg a TP-link wifi kártyáról főleg amikre még antennát se lehet rakni. Másrészt Tp-link Driverével semmi törő progi nem fut ahogy néztem, a másik megfelelőt kell venni ami kompatibilis a Wifi törő progikkal (driverével) Pl ALFA legalábbis a driver legyen kompatibilis Pl ezekhez Aircrack ezt ajánlom,Airocrack,Backtrack,Wepbuster Stb.Wifi töréshez linux az ideális legtöbb wifi törő progi ahhoz van.Aki netet akar beméri valami olcsó vacakkal mi jön be ha bejön legalább 1 kódolatlan tartós időn át legalább 1 es jellel még ha szakadozik is érdemes venni egy 2000Mw-osat egy minimum 10Dbi-s antennával ez alatt próbálkozni nem érdemes.Ez felerősíti és lehet fogni.Hátrány annyi hogy you tobe videók akadozhatnak videózni nem igazán jó sokkal lassabb a net meg hát vigyázni kell a sávszélre.Böngészgetni viszont tökéletes.4-5ös jelerősségnél teljes értékű a net videó torrent letöltés minden megy csak vigyázni kell a sávszélre. 3asnál videók nem mennek de böngészgetni tökéletes.2-3 között még mindig lehet böngészgetni kicsit lasabb akadozhat de használható. Akinek driver gondjai vannak nézzen itt körbe Alfa,G-Sky,Signalking, FreeWiFiLink,driverek http://www.surfgadget.com/download.html