Wifi antenna boosting - modding- crack - képek/vidik , segitségek trükkök stb.
-
Néztem ezt az acces pointot valóban több fajta van és változó szabvánnyal. Ahogy nézem ez egy klassz dolog adó vevő átjátszó egyben jobb mint egy router. Összeállításnál láttam hogy (ha venni befogni akarok a gépre dugják).De ha megvan most van kábeles netem és ha lehet most adni is szeretnék vele mint Hot Spot mivel most van kábeles net. Sajnos útmutatóba amiket néztem az összes a gépre volt kötve a UTP kábellel. Most én azt szeretném ha összekötném a modemmel ezt a Acces pointot UTP kábellel akkor úgy tudok e vele adni is?Vagy úgy nem menne? Motorola kábelmodemem van azzal kötném össze ezt az acces pointot.Azt tudom routerek esetében így működik de mivel az acces pointnál ezt nem láttam így nem tudom.Most azt tudom ha a gépre kötném ott megosztanám a netkapcsolatot akkor úgy tudnék netet sugározni csak itt az a baj hogy csak akkor menne ha a gép is megy.Amíg van pénzem netre addig fizetem és egyúttal adnék egy kis wifit is ha nincs elég pénzem netre akkor meg venni szeretném tehát ez az acces point nekem jó lenne.