• Gerygrey
    Az akartam a prímszámok csomagjaival bizonyítani, hogy a fénysebességnél gyorsabban tudok információt továbbítani, mert az első csomagból a többiek automatice következnek, tehát a 2., 3. stb. csomagok az előtt "ott vannak" mielőtt én elküldtem volna őket.

És mi értelme olyan információt továbbítani bárkinek, amelynek ő már akkor is a birtokában van, ha azt mondod: prímszámok?

Az információ lényege, hogy információ. Az, hogy prímszám, önmagában semmiféle jelentéssel nem bír.

- Hagyd a francba ezt a tömeges testet. Nekem - ha akarod - fotonokkal, vagy neutrínókkal is küldheted az infókat.

- Átalakítod anyagi tested tisztán energiává s máris megszűnik a tömegprobléma. :)
    Amúgy pl az elektronnak is van tömege nem? Vagy nem? :)

Egy nyomtatott lapot is át lehet alakítani elektronikus impulzusokká, úgy hívják hogy fax, de azzal csak a papíron levő információt juttatod el egyik pontból a másikba, de magát a papírt nem. Tehát lehetséges, hogy küldünk rólam egy másolatot a múltba (ha egyáltalán megtanuljuk tökéletesen lemásolni az emberi testet) de az is csak egy élettelen test lesz, gondolatok nélkül. Akkor meg minek...