"Naná, hogy lassú lesz a Vista, ha az 5 éves konfigodra telepíted az XP helyett"
Hányat mutatok?
Ja hogy nem vagy látnok? Akkor honnan veszed hogy 5 éves konfigra telepítem? Mert nem. Igaz nem egy 8 magos, 8 gigás, Quad-SLI rendszerre. De ha egy ilyenre van szüksége egy operációs rendszernek akkor régen rossz.
Egy OP rendszer legyen: gyors, stabil, használható, alacsony gépigényű. (XP SP2 - 20-30 task a háttérben)
Nem pedig: lassú, vacak, csilivili, erőforrás zabáló (Vista SP1 - 60-70 task a háttérben? Na ne má!) És 10 IT-s közűl 9 hallani sem akar róla.
És mielőtt még szó érné a ház elejét, én tapasztalatból beszélek.
-----------------
IE 9: Eh... én már az első 8-at se használtam Netscape-Firefox-Opera-Chrome esetleg Safari. Gyorsak, megbízhatóak, testreszabjatóak (Opera különösképen), és nem tolják le a torkodon (IE 8 mint Fontos Frissítés? Ha autómatikusra van rakva a frissítés kérdés nélkűl felteszi? Pff... És még a bővítménykezelője is vacak... voltak is gondok a cégnél.).
Szóval akinek tetszik a Vista az használja egészséggel, de ne próbáljon megtéríteni (mondom én a Black Edition-nel , de hétvégén megy vissza az XP az fix...), van akinek nem tetszik. Ez van. Kinek a csoki, kinek a vanillia. Viszont a hittérítők kíméljenek. És az anyázók is.