• Darth Sith
    #13
    Megvártam, nem töltöttem le, múlthéten csütörtökön megnéztem moziban, feliratosan (szinkrontól felfordul a gyomrom, plusz. tudtommal létezik, Wolf nevü mutáns is, őt hogy fogják fordítani ha netán szerepet kap vmelyikkövetkező részben?). Hát számomra csalódás volt a trailer után.
    SPOILER
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

    Az egy dolog, h tudtommal, a film előtt kardfoggal sosem voltak testvérek, plusz ha megnézték volna anno az X-men első részét, amelynek elvileg az egyik előzményét készítették el, abban szintén szerepelt kardfog, akinek azért csak feltűnt volna h a tesóját püfölni. Még ha wolverine amnéziás is, csak szólt volna hozzá valamit, ha a testvére. Már csak emiatt se volt logikus szerintem meglépni ezt a lépést.
    Tovább, javítsatok ki ha tévedek, de gyerekkorában nem voltak karmai, azt a műtéttel kapja meg, nem?
    Meg kissé sablonos lett, hogy kardfoggal bunyó itt, bunyó ott, bunyó amott, de más mutánsokkal való harc, szinte minimális.
    A többi mutáns karakterének bemutatása, nagyon minimális volt, pedig csomó mindent kilehetett volna hozni belőlük. pl Deadpool-tól is többet vártam, Wraith karaktere úgytűnik az egyszeri nézőnek a filmből, mintha vmi impotens hülye lenne, hogy lehetett ilyes valaki az X-team tagja? Haspók, agent zero-ról szinte semmi nem derült ki..stb.
    Wolverine szerelmi szála pedig nem igazán sikerült meggyőzőre, számomra.Kb úgy jött le, hogy szereti meg minden, de semmi extra, kiemelkedő érzelmek, amely után jön az apokalipszis.
    Számomra csalódás volt a film, mert sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle. Nem rossz a film önmagában, csak annak tudatában, hogy sokkal jobb is lehetett volna szerintem.