Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • Madi92
    #5174
    Hát nem kell ráfeküdni ppsel sem a bal gombra, mert akkor mindent eltalálsz csak azt nem amit szeretnél. Pötyögtetni kell vele. Pl: mp40-el elég messze el lehet lőni, mert annyira kicsi a visszarúgása meg nem full auto, szóval szinte puskaként lehet használni. Aztán ha meglesz az Stg 44, na az nagyon OP :D
    Aztán ott vannak a félautomata puskák, Gewher az szintén nagyon tuti, orosz félautomatát nem szeretem, mert NEKEM nehéz vele pontosan lőni, bár oroszokkal keveset játszok.
    Én azt mondom, menj sima puskással addig, míg bele nem jössz. Assaultal menni necces, mert elvileg bent kéne lenni vele a sűrűben, míg a puskás csak amolyan támogató szerepkörrel rendelkezik. Játékban mondjuk ez annyira nem jön elő, de azért kb így van.
    Meg ne érezd magad hülyének, ha nem ölsz meg senkit, vagy csak keveset, ha mész a csapattal foglalni-védeni, akkor is kapsz pontokat, meg élvezetes is tud lenni, a kúszás mászás.

    Viszont nem ajánlom az orosz szervereket, keress olyat, ahol kicsi a ping, úgy könnyebb el is találni valamit! :D
    Meg én nagyon szeretem azokat a szervereket, ahol nincs zavaró hud, mert pl az nagyon tud irritálni, mikor kiírja, hogy ki kit ölt meg. Fél képet kitakarja.