Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • Mor3llo
    fú gyerekek, most szállt el az agyvizem
    Fallenfighters, fogalmazzunk úgy, hogy nem a szívem csücske, de mondom legyen, nyomjuk. Végülis minden map jó, ha van dinamika a csatában, jók a csapatok stb.
    Axis, MG34, csapassuk. Első 5 perc, semmi extra, még támadgattunk is. Azután teljes mélyrepülés. A SL-em kb 5-6 percen keresztül campelt(caskúgy mint a csapat 90%-a) az Univermagban (német kezdőnél levő sarki ház)...igaza van, véletlen se tudjunk támadni, respawnolni mellé.. ez még hagyján.
    kb voltunk 2-3-an, akik próbáltuk cappelni 'D'-t.. Gondolom a kedves csapattársaim a mélycampelésük közepette, úgy gondolták, hogy ki az az idióta, aki támadni próbálná a tér legészakibb részét, mikor olyan jó csak vaktában lövöldözni, meg állni/feküdni egy helyben, néha beszedni 1-2 fraget: ezért nagyon erős a tippem, hogy ruszkinak néztek engem, és 3x egymás után tk-ztak le.
    Slusszpoén, mondom jó, leszarom, gyerünk, megyek 4.jére hátha :D erre megint odaérek 'D'-hez, és jelzi a rendszer, hogy vmelyik kedves admin átadta a posztomat, válasszak másik kasztot :DDD na itt léptem le!
    Fallenfighters, továbbra sem leszünk jóban!

Nem azt mondom, 79 órám van a játékban, szóval tuti én is követek el hibákat meg baromságokat, de legalább próbálok tanulni, alkalmazkodni...