Dj-k topikja: kérdések, válaszok, ötletek, technikák és zene minden mennyiségben...
-
zebrock #113 figyu , én kőkorszaki vok , de nekem egy "dj" az legyen hulla részeg és a környékén se legyen mp3 vagy hozzá hasonló. dmc , itf vagy hasonló versenyek azokon dj-k indulnak , mert tudnak pár zenéből egy full más ütemet effektet kihozni. ha kijózanodok teszek be linket is :) persze ezzel nem bántani akarom azokat , akik valamilyen helyen zenét szolgáltatnak , csak zavar , hogy 1 kalap alá teszik őket. a dj "műfaj" a hip hop , rap zenéből indult , de simán más műfajba is megállja a helyét manapság. amennyire ismerem a mai dj-ket ( már semennyire ) a legjobbak bootsie , quick andrew j. a nagy nevek , mert valami buzi helyen zenélnek , mind egy balfasz , zenei analfabéta, de jó helyen nyaltak , azért vannal ott , de teknikailag egy nagy 0 mindegyik. ( tisztelet a kivételnek) zeneileg szerintem akinek ízlése is van Ő Juttas Tom és nem fos viva vagy mtv szart nyomat. Bocsi , kijózanodok azt reagálok :)