Mi a teendő?
  • Pio
    Én a kommentekbe már bele se mertem olvasni, ezzel igyekeztem megkímélni magam egy jókora csalódástól... :)

Amúgy az én kedvencem az volt, amikor belinkelgették David Icke egyik oltásos összeesküvős videóját mindenhová és odaírták, hogy ez a világ egyik legismertebb virológusa.
    Aki nem tudná, David Icke egy megélhetési konteógyártó. Tőle származik az az elgondolás is, hogy a Föld vezetői rétege egy hibrid faj, mely a Drako csillagkép egyik bolygóján élő rabszolgatartó hüllők és az ember keresztezéséből jött létre és embervért kell inniuk ahhoz, hogy emberi alakot ölthessenek.... nyámi! O_o
    Amúgy akkor tudtam meg azt is, hogy az összeesküvéselméleteket gyártókat ma már úgy nevezik, hogy "igazságkutatók" és tényleg azt hiszik, hogy ez egy rendes hivatás.
    Mennyivel szebbek voltak azok az idők, amikor ezek az emberek a felgyülemlett feszültséget idióta youtubera felvett riportfilmek készítése helyett olyan mesterművek elkészítésére vezették le, mint például minden idők egyik legjobb összeesküvéses sorozata, az X-Akták...