roliika#78
1: Nem megy faszán, a karakterkódolással vannak gondjai a megjelenítésnél, és a web böngészés szorosan összeköthető az oprendszerrel még ha nem is hiszel benne, mert nem kizárólag a böngésző motortól függ!
2: Szabadulnál de nem tudsz, mert a Linux pár dologra nem képes erről vartyogok wazze!
3: CSS-be tegyél egy absulote és egy relative pozíciót és fix méreteket aztán beszélgethetünk, kinél hogy jelenik meg.
4: A silverlight és WPF a jövő szórakoztató és üzleti platformja, XAML alapú vektorgrafikus 3D támogatású..ha ez neked nem mond semmit akkor neked tényleg nem való semmire. Van pár weboldal ami használja..pl ilyen kis apróságok mint a B-Win. Linux alatt csak sóvároghatsz utána.
5: Jóember! Ha a szigorú XHTML szabványokat nem követed, és kihagyogatsz tag-eket, a windows naná, hogy beszól, hogy nem vagy szabványos! Ezt magyaráztam az előbb, hogy elképzelhető, hogy nem a win meg MS szabványokkal van a gond...
6: Szerinted egyszerű júzer fog függőségeket telepíteni, meg kernelt forgatni, meg tökölni? Elárulom, hogy nem! Egyszerűen a Linux nem felhasználóbarát. Nézz egy Vistát, vagy Win7-et. Feltelepszik 3 kattintással, mindent telepít, konfigol, de úgy, hogy nemkell kernellel szórakozni, még eztsem kell tudni hogy miaz...nemkell függőségekkel szarozni...felteszed, használod...beraksz egy bluray lemezt? Semmi gond, ott van a H264-es kódek alapban és a HD audio támogatás...alapban frissen telepítve tökölés nélkül mindenre használható valóban! Úgy hogy nem nyitogattam terminalt/parancssort, nem töltögettem, nem fórumoztam, nem idegeltem magam.
7: Azért nézd meg a profilom, katt a nevemre.
8: Leszarom mit hiszel meg mit nem, a számítástechnika nem hit kérdés..vagy megy, vagy nem. Esetünkben nem.