• Ravkin
    Komolyan, elárulná nekem valaki mégis konkrétan mire használja a linuxot a mindenapi tevékenységeken kívül ami gyakorlatilag windows alatt egyetlen kattintásal elérhető mindennemű programok telepítése nélkül ? Videóvágás esetleg weblapszerkesztés 3d-s modellezés ? Mert az igazság az hogy ezek a feladatatok is teljesen kényelmesen megvalósíthatóak widnows alól, de ha azt mondanátok hogy inkább linux alatt csináljátok mert ott ingyenes programokkal sokkal olcsóbban lehet kivitelezni azt amit mondjuk windows alatt akkor azt mondom hogy oké. De semmi ilyet nem hallok, csak megy az agyatlan fikázás. Igazából hogyha bárminemű dologba bele akartok vágni linux alatt akkor igen komoly problémákba fogtok ütközni, a problémákkal idő fog elmenni az idő pedig pénz. Másrészről otthoni használatra pedig kifejezetten nem ajánlott a linux. Hétvégi szórakozásnak persze nem rossz ha valaki erre akarja elcseszni az idejét de ne haragudjon senki, ha véletlenül vennék egy valamire való gépet, teszem azt erős középkategórát semmi pénzért nem tennék rá linuxot, ugyanis nem arra veszem a gépet hogy szánalmas szövegszerkesztőket zenelejátszókat vagy torrentklienseket futtassak a gépemen. Aztán pedig örüljek mint majom a farkának hogy háhá az én gépem tuti nem lesz vírusos mert a linuxra nincs is vírus. Hát igen ha tulajdonképpen semmi használható adat nincs a gépemen akkor marhára boldog lehetek hogy nem jön fel vírus a gépemre és nem okoz orbitális adatvesztést... . Aztán megint csak feszelenghetek windowsos fórumokon hogy én mennyire linux fan vagyok és annyira értek hozzá hogy hűde, és egyébként és a windows az egy hatalmas, vírusos, lassú szarság amit soha az életben nem fogok feltelepíteni.

Már bocsánat de nem, ezt inkább meghagyom a hóttod nevű köcsögnek, a stílusán is látszik hogy mekkora seggfej, és kb mindenki a linuxal ámítgatja magát. És így végszónak hagy tegyem hozzá, hogy a microsoft rendkívül jó gyors oprendszert hozott össze a windows 7 el. Azokat pedig akik azt várják hogy majd az ms egyik napról a másikra a kalapból fogják előre rántani a spanyol viaszt nagyon tudom sajnálni, és megint csak a fennt említett kategórába tartoznak.