Van egy félórás ebédidőm mi az amivel kihúzom a munkaidő végéig?
  • Myron
    #72
    ez így van
    rohadt nagy hulladék
    emékszem mikor elkezdtem fősulira járni és volt a közelben meki midnig örült a fejem h hú sajtburger
    aztán heti 2 alkalomnál 3-4 hét után már alig bírtam lenyomni mert éreztem a farostlemez szerű darabkás szart ami szétmálik már akkor ha hozzáér az ajkadhoz - amit húsnak neveznek - h nicns benne lófasz se csak valami összedarált bőr meg körömsöpredék, meg azok a mesterséges hulladék ízesítők amit belenyomnak csak összetapadt tőle a szám. volt h olyan fos volt a mustár mintha 2 napos hányásos taknyot nyammognék.

    a legszörnyűbb mikor frissen adják oda és folyik ki belőle a meleg dzsuva, és akkor még olyan fura íze meg szaga is van...
    utána meg még fel is puffadok tőle


    most már inább megyek a kínaiba, normális hús meg rízs.