driver.png
  • BJ40FAN
    Sziasztok!

Én is megvettem a játékot. Egy picit csalódtam benne.
    Ez a "Shift"elés nagyon tetszik,ötletes.
    Viszont a sztori rövid és sok benne a komolytalan játékszerű feladat,de ezt a bejátszások pótolják.
    Félnap alatt megcsináltam a sztorit. Ezután barangoltam SF-ben,sajnos van néhány dolog amitől nem olyan élvezetes. Az egyik amiben a legnagyobbat csalódtam hogy a hídon kívül nagyon gagyi az egész város, nekem egyből az NFS és a Burnout jutott eszembe róla. A piros lámpánál ha megállok ledudálnak,nekem jönnek, barangolás közben nagyon zavaró a "nitro" mert akaratomon kívül is megnyomom és szerintem gáz hogy egy Driverben nem lehet manuális váltóval játszani. A PCGurus srácok szerint jó hogy nem lehet kiszállni az autókból,és a Parallel Lines,Driver 3 szerintük rossz volt emiatt. Lehet hogy egyedül vagyok ezzel de nekem sokkal jobban tetszett akkoriban a PL mint most az SF.
    Ami a legrosszabb a játékban az az hogy amikor nem küldetést csinálsz csak 30-40db fajta autó található meg a városi forgalomban,és ez egy idő után már nagyon unalmas,főleg úgy hogy 140db autó van a játékban,tehát ezt különösen nem értem. Az autók egyébként nagyon jól sikerültek,nagyon reális a vezetésük is,nagyon tetszett hogy az automataváltós autóknál teljesen élethű a hang,amit eddig még egyik játékban sem tapasztaltam. Az igaz hogy a sok "szuperautó" helyett tehetek volna bele több furgont (a furgon nem pickup bár abból sem sok van a forgalomban) pl. mert ez is irreális hogy eggyel sem találkozom. A törés is nagyon élethű. Összességében még így is tetszik,és szeretek vele játszani,de ezekre jobban odafigyelhettek volna a fejlesztők.