1877
-
#1658 "buy thrill cam to perform dare"
ez a feladat. mit kell csinálni?:DS -
Csokis #1657 Hmm... A PS3 és az Xbox 360 verziók ma kaptak egy patch-et. PC meg le van szarva úgy látszik. -
#1656 Én a hetedik küldetésben járva tettem félre - átmenetileg - és könyörgöm, privátban írjátok meg egymásnak a választ...
-
xxxpaulxxx #1655 Bakker! Ennek a chapter 6nak mekkora állat volt az utolsó küldetése:DD Ötletes:))
Messze van még a vége amúgy? -
xxxpaulxxx #1654 Köszönjük!:D -
mester1987 #1653 ez egy grafikai bug lesz, nálam is volt, bár már a küldetés elején -
mester1987 #1652 nagyon szépen köszönjük a megosztást i2k -
#1651 Igen az a vége fele,nekem is igy volt,kell patchelni vagy mit,az updatet,utána megy. -
Csokis #1650 Tökéletesen működik vele! Sokkal jobb így, bár a térképes nézetnél olyan a kép, mintha túl sok lenne rajta a fényerő. -
#1649 Én még nem tudtam kipróbálni. -
#1648 Erdemes G25-el jatszani ezt a gamet,vagy siman jo billrol is? -
#1647 nekem nem indul vele a játék... -
#1646 Szerintem meg a magasságokat is elszúrták. A valóságban vannak igen meredek utcái a városnak sőt lépcsőzetes elrendezéssel. Tehát a fő út az meredek és minden kereszt utca vízszíntes; ettől lépcsőzetes. A játékban hol van ilyen? Ráadásul néhány képen jól látszik hogy eszméletlen jó a kilátás pedig csak egy utcában készült a fotó. -
#1645 Driver: San Francisco - Ilyennek kellene lennie PC-n
"Egy "Beta_A" nevű Ubisoft fórumozó elkészítette az ENBSeries nevű modifikációt, ami átalakítja a játék színkezelését, majd magas szintű shader-algoritmusok segítségével ad hozzá gamma, színkorrekció, fényerő és végül némi bloom effekteket, amivel helyettesíti a hiányzó HDR megvilágítást. A modifikáció által nyerhető képminőség javulást az összehasonlító képen láthatjátok.
Akit érdekli a modifikáció, az letöltheti innen: Driver: San Francisco Lightning Mod. Használatához csak ki kell csomagolni azt a játék fő könyvtárába (Ahol a Driver.exe található). Alapértelmezésben bekapcsolva van, de menet közben lehet váltani a kétféle mód között a Shift+F12 gombok lenyomásával."
-
SAXx #1644 És ez mindössze ebben nyilvánulna meg?
A feladatok közben célként villogó narancssárga oszlop látszik, a feladatokat jelzó kék pedig nem? :/
Tudom, hogy régi a VGA na de mégis... :)
A csere kivételével más megoldás? driver mittudomén, valamilyen hax? :) -
#1643 A VGA-d nem támogatja a Shader 3.0-t. -
SAXx #1642 Üdv!
Egy ideig visszaolvastam a fórumot, de nem láttam ilyen kérdést...
Szóval, nekem egy olyan problémám lenne, hogy miután felraktam a játékot, telepítettem tatchet, stb... elindul minden megy faszán (az, hogy az árnyékok kockásak és nem szépek.. azt betudtam annak, hogy régi a vga-m (7900GT)), az egyetlen baj akkor van, amikor pl. a garázshoz mennék... vagy valamilyen feladathoz.
Egyszerűen elsötétül a kép, a kijelzőn az adatok, a kis térkép stb megmarad, de maga a kép csak egy nagy feketeséggé változik át. Aztán miután irányt váltok és "vakon" arrébb megyek, akkor ismét látok mindent remekül... de ha visszafordulok, akkor megint...
Ugyanez van a shift módban is, ha ilyen helyek közelében vagyok, vagy felett vagyok... akkor a kép közepe sötét marad, majd ha eltávolodom ismét visszakapom a képet.
Találkozott már valaki ilyennel?
VGA drivert frissítettem, elvileg a legújabbat raktam fel (285.58 NVidia) de próbáltam már régebbieket is, bétát is, semmi változás.
Azért nem gondolok arra, hogy azért ilyen, mert a videokártya régi, mert egyébként meg tökéletesen fut a játék.
Plsss segítsen valaki :) -
#1641 eredeti a játék? -
deicide #1640 üdv..
ez a vég..:(
megyek a kocsival a híd felé..szerintem ez a vége felé lehet...szerintem..
és olyan mint ha robbanás lenne.. majd kiírja hogy a driver.exe leállt..:(
mi a franctól van ez...??? -
mester1987 #1639 egész jó, de nem látszanak a pixelek, Full HD-n nyomattad, mert nálam biztony 1280x1024-ben is élsimitással is fűrészfogas a táj -
#1638 Tudom senkit nem érdekel, de nekem tetszett :D
-
sandris93 #1637 Szia! Tudnál segíteni? nekem is logitech formula force ex-em van de nem tudom beállítani, hogy a Driver SF menjen vele. Hogy kéne használani az emulátort? -
mester1987 #1636 egyes részeknél Most Wanted feelingje volt a játéknak, mikor vittem :) -
BJ40FAN #1635 Igen,pontosan ezt akartam kifejezni hogy nagyon elnagyolt,sok az "átvágó" út, kb. mint az NFS-ekben.
A shiftelés nagyon élvezetes osztott képernyős játékban,csak mi után ebben a módban is ugyanazok az autók furikáznak,gyorsan unalmassá válik,remélem a következő rész jobb lesz. -
#1634 Még annyit tennék hozzá, amit te is leírtál a várost nagyon-nagyon-nagyon elnagyolták és összecsapták. Pont azt a feelinget ölték ki a leginkább belőleami a sármja, a kis szűk hegyi utcákat. A játékban minden utca minimum 2 sávos.... Neveteséges, arról nem is beszélve, hogy csomó városrész összevissza van és meg van csonkítva a falósághoz képest. -
#1633 Amit leírtál az abszolút így van sajnos. Még annyit tennék hozzá, hogy a nagyon hiányzó manuális váltás mellett, jó pár autónak a hangját is elcseszték azzal, hogy random msucle car motorhangot raktak be a vas alá. Jó példa a Mustang Fastback és Grand Torino esete. Mindkettő autó megkapta a valóságban ugyanazt a V8as Ford motort, aminek a hangjával köszönőviszonyban sincs a játékba betett. Könyörgöm, ha már az autós részre gyúrtak 100%-ig, akkor ilyen epic vasaknál miért rombolják le teljesen a feelinget?!
Neked működik a netes kapcsolat, tudsz multizni? -
#1632 úgy ugrass hogy egyszer átforduljon az oldalán az autó, és kerékre érkezz -
mester1987 #1631 nálam a land barrel roll küldetés nem tiszta -
#1630 nekem az nagyon visszataszító, hogy miután befejeztem a sztorit az utcán levő autók 80%-a új Camaro meg Challenger.. nem így néz ki amerikában sem a real life forgalom..
Nnna meg a másik az Aston Cygnet... Emberek de hát az egy kibaszottul limitált autó, ritka, mint a fehér holló, a játékban pedig minden második autó az... -
BJ40FAN #1629 Sziasztok!
Én is megvettem a játékot. Egy picit csalódtam benne.
Ez a "Shift"elés nagyon tetszik,ötletes.
Viszont a sztori rövid és sok benne a komolytalan játékszerű feladat,de ezt a bejátszások pótolják.
Félnap alatt megcsináltam a sztorit. Ezután barangoltam SF-ben,sajnos van néhány dolog amitől nem olyan élvezetes. Az egyik amiben a legnagyobbat csalódtam hogy a hídon kívül nagyon gagyi az egész város, nekem egyből az NFS és a Burnout jutott eszembe róla. A piros lámpánál ha megállok ledudálnak,nekem jönnek, barangolás közben nagyon zavaró a "nitro" mert akaratomon kívül is megnyomom és szerintem gáz hogy egy Driverben nem lehet manuális váltóval játszani. A PCGurus srácok szerint jó hogy nem lehet kiszállni az autókból,és a Parallel Lines,Driver 3 szerintük rossz volt emiatt. Lehet hogy egyedül vagyok ezzel de nekem sokkal jobban tetszett akkoriban a PL mint most az SF.
Ami a legrosszabb a játékban az az hogy amikor nem küldetést csinálsz csak 30-40db fajta autó található meg a városi forgalomban,és ez egy idő után már nagyon unalmas,főleg úgy hogy 140db autó van a játékban,tehát ezt különösen nem értem. Az autók egyébként nagyon jól sikerültek,nagyon reális a vezetésük is,nagyon tetszett hogy az automataváltós autóknál teljesen élethű a hang,amit eddig még egyik játékban sem tapasztaltam. Az igaz hogy a sok "szuperautó" helyett tehetek volna bele több furgont (a furgon nem pickup bár abból sem sok van a forgalomban) pl. mert ez is irreális hogy eggyel sem találkozom. A törés is nagyon élethű. Összességében még így is tetszik,és szeretek vele játszani,de ezekre jobban odafigyelhettek volna a fejlesztők. -
#1628 magadra uszítani a rendőröket és amikor már ketten üldöznek, akkor el kell száguldani a filmes kocsi mellett.. -
deicide #1627 Sziasztok...
Az egyik feladat nem világos..!
A vetítőkocsi adja a küldetést...többet is és ezen belül az egyik feladatott nem értem...!
Ez a feladat neve...
film a cop chase with 2 chasers
mit kell itt csinálni...? -
mester1987 #1626 majd esetleg chat-en válthatnánk valamikor pár szót, ha időd engedi, igérem nem fárasztalak :)
További jó munkát... -
mester1987 #1625 az komoly, hát sok sikert hozzá a kiadásig!!! -
#1624 Szia! Foglalkozom még honosítással - hamarosan [végre!] elkészül a Borderlands GOTY honosítása.
A "Driver: San Francisco" jelenleg technikai okok miatt nem honosítható - egyszerűen nem nyerhetők ki a szövegek az archívumokból.
Külföldi fórumokban keresgélve bukkantam az információra. -
mester1987 #1623 igaz, hogy faja lett i2k, amúgy foglalkozol még magyarítással, várahtó ehhez? hmmh?
Régóta figyelem műveid, nagy tisztelgőd vagyok :D -
#1622 "Eredeti játékaink" topikban írtam #30029:
"Nos, a 'csúnya' verziót kipróbáltam tegnap - feltelepítettem este fél tíz magasságában... hajnali negyed háromig nem engedett!
Szerintem, megérte megvenned.
Az E8400GB/4GB/HD4850 konfigomon hasít, mint a szél - Full HD, High opciók, élsimítás be. Eddig semmilyen animáció [beleértve a város ki/benagyításakor, Váltáskor, vagy ütközésekkor, átvezető történések alatt láthatókat is] nem tudta megakasztani a frame-t. Hogy mekkora ez a fram? Nem tudom, mert lusta voltam FRAPS-et elindítani.
Az animációk fantasztikusak, a motion capture csodálatos, ahogy a szereplők arcainak részletessége, és 'életszerűsége' is.
A második városrész feloldásakor hagytam abba a játékot, ideiglenesen - de addig az 'activity'-k, a történet magával ragadott.
Mivel Win XBoX 360-as vezérlővel játszom, nem tudom mennyire jó/rossz az irányítása billentyűzettel, de a vezérlővel egy álom. A forgalomban tökéletesen tudok vele szlalomozni [nagyon jól viselkednek az autók], kézre áll minden [talán az 'egygombosítás~ egyetlen előnye], és a nézeteknek köszönhetően igazi élményt nyújt.
Ja, a belsőnézetben kérem szépen minden műszerfali kütyü 'él'.
Eddigi tapasztalataim alapján, úgy tűnik, én vásárlója leszek egy példánynak, majd ~2.990 Ft környéki árfekvésben."
#30030:
"Korr.: "Az E8400GB/4GB/HD4850" - numlock kikapcsolása érdekes dolgokat eredményezett.
Szóval: Az E8400/4GB/HD4850...
Kiegészíteném az alábbiakat:
A Shift (én Lélekváltásnak hívom) dolog nem illik a képbe, de jópofa dolgokat tesz lehetővé, ami egy ilyen félig sandbox játékban azért élményfaktor lehet."
Tehát:
Egy kétmagos géppel, 4 GB RAM-mal, és egy ősrégi HD 4850-essel [a Patch-ek valamiért nem mentek fel, így a gyári verzióval] tökéletesen fut a játék.
ATI Catalyst-ot valamikor az ősidőkben frissítettem. Xbox 360 for Windows vezérlővel játszom, zökkenőmentesen.
-
mester1987 #1621 bár az optimalizálás is ilyen jó lenne vagyis lett volna -
#1620 ha kell valakinek egy PS3-as special edition használatlan kódokkal, tökéletes állapotban, szóljon :) -
mester1987 #1619 már nem egy kommentet küldtem a hivatalos fórumba nameg a facebook oldalon is az Ubisoft Support fórumba ezekkel a hibákkal PRÓBÁLKOZZATOK