driver.png
  • Yagami #1040
    Hát ööö. hol is kezdjem:
    Van a "fő-fő quest" vonal: hatalmas T-betű Tanner kocsija felett. Ahhoz, hogy ezeket a küldiket kinyisd, vannak még "városi missziók", szintén sárga színezettel. Ezekből sem kötelező azt hiszem mindet megcsinálni, de egy párat muszáj, hogy folytathasd a sztorit. És akkor vannak még a "kék" küldetések. Ezek java része csak valami mutatványt kér, vagy időre menj szemebsávba, vagy menj 150mph felett 20ms-ig, és hasonlók. Ezek csak segítenek még több pontot szerezni, ezeket TÉNYLEG nem kell megcsinálni, csak ha úgy érzed. Később is elérhető lesz az összes, ha nagyon nem menne valamelyik. És vannak még a challenge-k. Ez egy külön kategória. A térképen elszórva vannak "filmkockák", amiket ha gyűjtögetsz, minden 10. után kapsz egy kihívást. Általában ezek eltérnek a hagyományos versenyektől, nagyon hangulatosak, és természetesen nehezebbek is (mint a lentebb említett Buggy-s verseny). ha megvan egy ilyen challenge, csak bebattyogsz a garázsba, és a challenge fülön keresztül játszhatod őket. (általában ezek adnak 10k-t az elején később többeket is) Tipp: kocsit nagyon sokáig nincs értelme venni, hiszen bármit használhatsz, később már mikor kinyílik a többi térkép rész is, érdemes beruházni egy jobb verdára, hogy ne legyen szenvedés egy-két verseny. Én csak az upgradekre költöttem nagyon sokáig, pl. az előbb említett "filmkockák" könyedebb megtalálása érdekében az elején megvettem a "token finder" upgradet. Remélem kielégítő válaszom segített a játékmenet jobb megértésében. Ha kérdés van még, szívesen válaszolok...