1877
-
#1057 Volume beállításban lesz. -
#1056 Kösz, ezek szerint bamba voltam, mert kerestem de nem találtam. -
#1055 optionsban ott van valahol, subtitles feliratot keress, valamelyik almenüben -
#1054 Be lehet ebben a játékban valahol a feliratot kapcsolni? -
#1053 konzolon mennyire zavaró ez a sárgás effekt? mert bár a demót leszedtem, engem nem érdekelt, de a pc verzióhoz képest ami nagyon szép és tiszta.... nem akarok ezért kidobni 10 ezer forintot :)
szerintetek? mert ha nem gáz, akkor ma rohanok és veszem is meg -
mester1987 #1052 köszi a tippet, majd nézd meg, hogy autópályán mennyivel megy nagy forgalomban légyszí köszi -
monya1 #1051 Sziasztok!
Érdekes grafikai problémám van a játékkal
1680x1050 és 1920x1080 felbontás mellett Vsync:off, Full Screen: ON akkor min 50fps ez Okés
1680x1050 és 1920x1080 felbontás mellett Vsync:ON, Full Screen: OFF akkor min 50fps ez is Okés
1680x1050 és 1920x1080 felbontás mellett Vsync:ON, Full Screen: ON akkor fixen 23,8fps ezt nem értem!
1440x900 felbontáson vagy ez alatt mindegy milyen Vsync on vagy off és a Full Screen on vagy off: 60fps felett kapok.
Videókártya Ati5830-as, 11.9 és 11.7 catalystal is kipróbáltam, a monitorról lehívott információ alapján végig 60Hz volt beállítva.
Catalystban szintén 60Hz van beállítva. -
#1050 Akkor én már nem is vetem föl itt a kérdést a jelentkezőkkel kapcsolatban:) -
#1049 Nem is kértem. Elvetettem az ötletet. Olyan csinálja inkább aki ért is hozzá. Meg linkelni kellett olyan hsz-t, amiben támogatnak, ebből csak 1 volt, szerintem nem lett volna elég.
Viszont az hogy te legyél a házigazda az TÁMOGATOM! -
#1048 utána néztem közben rájöttem hogy az lesz az :D -
Yagami #1047 Ne is agyalj ezen. Kapod az "ikszpé"t, mint az ökör mindenért, kész :D De amúgy írtam, hogy jön a garázsokból is be lóvé húsz percenként, több garázs, több lóvé. Azt hivatott mutatni a WP income statisztikai rész. Income multiplier-rel lehet növelni a bevétel szorzóját (upgrades) eleddig azt hittem, mindenre vonatkozik, de csak a garázsos-lóvéra. -
#1046 ezekkel tisztában voltam, 35 %-nál vagyok
most megnéztem hogy is van, közel fél órás szórakozás után kiírta hogy income+36k és hozzá is adta
van egy ilyen statisztikai rész is willpower from income meg ugye van a vezetésért meg van a missziókért.Na most akkor ez micsoda?:D -
Yagami #1045 A Lambo-s jaja. A legirányíthatóbb autó eddig számomra. Egyébként volt valaki olyan mazochista, hogy a Delorean-nel megszerezhető challenge-t megcsinálta??? Ami ugye a legelső rész "hírhedt" tutorialja a parkolóházban. Emlékszem, fél délután szenvedtünk öcsémmel akkor, mire el tudtuk kezdeni a játékot (és nem csak, sok mindenki más is, ahogy olvastam évekkel később) Most csak "megnézni" mertem, de már léptem is ki az első próbálkozás után. Szép kikacsintás az Ubisoft-tól, bájdövéj. Na, elég a spamből, megyek vissza játszani :) -
#1044 Utána Lamborghini-s verseny volt, az elsőre sikerült. Az tetszett :D Meg az, amikor a bombákat kellett hatástalanítani -
Yagami #1043 Lesz még...ne aggódj :D
(kiegészíteném a WP-témát kemszinek: a garázsokból is jön be lóvé minden húsz percben, minél több garázsod van, annál több "péz") -
#1042 Közben sikerült megcsinálnom. Valami katasztrofális volt -
Yagami #1041 Én ilyen engedékeny bug-gal még nem találkoztam benne:) -
Yagami #1040 Hát ööö. hol is kezdjem:
Van a "fő-fő quest" vonal: hatalmas T-betű Tanner kocsija felett. Ahhoz, hogy ezeket a küldiket kinyisd, vannak még "városi missziók", szintén sárga színezettel. Ezekből sem kötelező azt hiszem mindet megcsinálni, de egy párat muszáj, hogy folytathasd a sztorit. És akkor vannak még a "kék" küldetések. Ezek java része csak valami mutatványt kér, vagy időre menj szemebsávba, vagy menj 150mph felett 20ms-ig, és hasonlók. Ezek csak segítenek még több pontot szerezni, ezeket TÉNYLEG nem kell megcsinálni, csak ha úgy érzed. Később is elérhető lesz az összes, ha nagyon nem menne valamelyik. És vannak még a challenge-k. Ez egy külön kategória. A térképen elszórva vannak "filmkockák", amiket ha gyűjtögetsz, minden 10. után kapsz egy kihívást. Általában ezek eltérnek a hagyományos versenyektől, nagyon hangulatosak, és természetesen nehezebbek is (mint a lentebb említett Buggy-s verseny). ha megvan egy ilyen challenge, csak bebattyogsz a garázsba, és a challenge fülön keresztül játszhatod őket. (általában ezek adnak 10k-t az elején később többeket is) Tipp: kocsit nagyon sokáig nincs értelme venni, hiszen bármit használhatsz, később már mikor kinyílik a többi térkép rész is, érdemes beruházni egy jobb verdára, hogy ne legyen szenvedés egy-két verseny. Én csak az upgradekre költöttem nagyon sokáig, pl. az előbb említett "filmkockák" könyedebb megtalálása érdekében az elején megvettem a "token finder" upgradet. Remélem kielégítő válaszom segített a játékmenet jobb megértésében. Ha kérdés van még, szívesen válaszolok... -
Csokis #1039 Én is bloom/post process-re gondolok, pedig nem kedvelem, de itt valami miatt szebb lesz tőle. -
#1038 igaz olyan is volt ilyen kisebb küldetésben hogy egy ugrást 2x számolt és az 5 helyett csak 4 autóval kellett ugranom :D -
#1037 sima freeride-ban.csak úgy szimplán gyűjtögetem a wp-t és egyszeregyszer ritkán ad 1-1 nagyobb wp összeget.azért gondoltam hátha van valamim olyasmi hogy ha mit tudom én driftelsz 1000métert összesen ad valamit -
Szabi1991 #1036 amikor a térképen vagy ? :D -
#1035 azt tudom,de néha ilyen 10k+-t ad csak nem jöttem még rá mikor miért :D -
Yagami #1034 Én tegnap szenvedtem végig, de másodikra sikerült is. Nem tudom, nálam az volt, hogy a gázzal nagyon kellett játszani, és óvatosan menni, ha meg kanyar, akkor gáz felenged azonnal, és turbó utána. Bár másodikra is csak az utolsó 3 kanyarban tudtam nyerni, hiába vezettek előttem; szép kis Need For Speed-es script. (jaa, rángatni az irányokategymás után nem szabad vele, szépen kivárni amíg visszaáll egeynesbe és csak úgy kanyarodni megint. Remélem valamit segítettem. Egyébként az Ubisoft valamilyen irdatlan csúszós anyaggal "kente be" a földes részeket, nem is értettem. -
#1033 szvsz az árnyékok + a konzolosnál van valami bloom/post process szerű effekt is. -
Yagami #1032 Főmenü-->extras-->statistics. Eléggé kiterjed mindenre, átnyálazni is 3 perc csak :D WP-t meg driftért lehet sokat kapni, szembe sávban kerülgetésért, meg sima kocsi kikerülésért, ugratásért stb...szinte mindenért. -
Szabi1991 #1031 főmenübe az extráknál ha jól rémlik :D
írok egy házigazdaigénylést, úgy tűnik TaRka0107 nem kapta meg, viszont tényleg ideje lenne kiírni a fontosabb infókat a fejléc alá, meg törölni a sok virágboltos hsz-t... :D -
#1030 Szerintem ez a játék nagyon jó lett! Végre egy normális driver. Ez a kocsiból ki-be ugrálás nagyon nagy élményt ad a játékmenethez, jól lehet szórakozni vele. Grafika valahol szép, valahol ronda. Nem is értem... Bugokat se nagyon láttam, ami eget rengető lett volna. Összességébe: 8,7 pontyot kapna tőlem. :) -
#1029 Hogy a fenébe lehet ezt a buggy versenyt megnyerni???? Folyamatosan csúszkál az autó... -
#1028 jah meg néha észrevettem spontán ad wp-t elég sokat .csak nem jöttem rá,hogy miért .olyasmi mint a tdu-kban hogy pl ha megteszek ennyi meg ennyi km-et akkor kapok érte pontot? -
#1027 hol lehet megnézni a játék állást? -
Csokis #1026 Elnézegetve a konzolos gameplay videókat, valahogy szebbnek tűnik a grafika a PC-nél. Mintha valamilyen effekt hiányozna a képről vagy nem is tudom. Az alábbi videón lévő Xbox 360-as grafika jobban tetszik, csak nem tudom megmagyarázni, hogy mitől?!
-
Yagami #1025 Halló! A válasz a kérdésedre: felgyorsulsz 88-ra, és kapsz egy challenge-t, amit a garázsban érhetsz el ugye, a többi dologgal egyetemben. Én már elég messze járok a sztoriban, viszont nem ezzel kapcsolatos kérdésem lenne. Lehet, hogy valaki már kérdezte és válasz is volt, de nem tudjátok véletlenül, hova menti a játék a szerkesztett videókat a film director módból? Még egyelőre nem találtam meg, lehet hogy nem is a főmappában kellene kutakodni.
Valaki kérdezett személyes véleményt, itt az enyém: régen, még az ősidőkben az egyik kedvenc játékom volt az első (és SZIGORÚAN az első) rész. Nagyon magasra tette a lécet és az elvárásaimat ezzel az új történettel kapcsolatban, és ami engem is a legjobban meglepett, hogy nem telt bele félóra és azt mondogattam magamban, hogy ez bizony kőkeményen vissza hozza az első rész hangulatát, modern környezet és kocsik ide vagy oda. Szerintem a Split/Second óta a legjobb autós játék:) A játékmenet meg telitalálat ezzel a shift-ezéssel. Kezdetben ódzkodtam, hogy fogja ez elrontani az élményt, de pont hogy szerintem csak felturbózza. Nincs idegesítő "menjavárosmásikvégébe10percen keresztül" autókázás, viszont megteheted. A játék néha baromi könnyű, máskor szopat rendesen, de eddig még a "legnehezebb" kihívásokat is le tudtam; fél óra anyázás után már csuklóból mentek. A kocsik szerintem teljesen úgy viselkednek, mint a GTA4-ben, de legalábbis nagyon hajaznak rá. Sok a minijáték, stunt-olgatás, szóval el lehet vele lenni. 12 óra játékom van benne, és 43%-nál járok. van benne anyag szerencsére. Én már most várom a Driver: Miami-t vagy Driver: Los Angeles-t (mert hogy nem véletlen az epizód-cím választás, az tuti)
További szép napot! -
Szabi1991 #1024 üdv:
- konzolport, így nem túl erős a grafika, viszont a gépigény se.. :)
- jóóóó :D -
#1023 Hi
Játékról mi a vélemény eddig részetekről?
- Gépigény
- Játékmenet milyen és tetszik? -
mester1987 #1022 Valaki írta, hogyha felgyorsulunk a Delorean-nal 88-ra akkor törénik valami, én csak annyit vettem észre, hogyha használjuk az ütközős lassítást, akkor hátranézve történik valami.
Valaki egyéb Easter Eggs-et? -
#1021 Nekem is nemrég csttent el,az mercury volt!
Most nemtom milyen van,sárga táp,de csak kölcsönben van! -
milos620 #1020 Köszi a jó tanácsot!
-
ntex #1019 OFF:
"400 Wattos codegen táppal"
Én a helyedben minél előbb cserélném, megbízhatatlan, olcsó, ócska márka. Imserősömnek is ilyen hasonló kaliberű gépe volt, mindent lecserélt de a táp maradt, már akkor is mondtam hogy nem lesz jó, nem hallgatott rám. Vihar volt nyáron, volt egy áram ingdozás és elfüstölt a tápja úgy hogy a memóriákon kívül mindent tönkretett a gépében. Az volt a szerencséje hogy gariban tudott mindent cseréltetni, a tápot kidobta és vett egy normális márkát.
Persze te tudod hogy mit szeretnél, csak jótanács. :)
ON -
deicide #1018 Üdv..
Nem magamnak írom inkább azoknak akik majd elakadnak szintén ebben..
a kérdés..
Nem igazán értem mit kell csinálni az egyik feladatnál...
a bal felső sarokban
Hold "és a shift billentyű" To Charge
Relase "és a shift billentyű" To Use
Ide oda ugrálok az egyik kocsiból a másikba de semmi és a térképen sem jelezz semmi..:(
természetesen senki nem találkozott még ezzel a dologgal és úgy tűnik csak nekem okozott gondot..
És a válasz...
Állítsd be a settingsben a RAM opciót akármire, ha jó akkor maradhat a "shift" is. De ha azon van már az autósugrálás akkor állítsd el.
Ez a RAM pedig olyan mint egy csuzli. Nyomd hosszan hogy nagyobbat lövődjél előre, és legyen előtted egy autó mikor elengeded.