driver.png
  • Yagami #1025
    Halló! A válasz a kérdésedre: felgyorsulsz 88-ra, és kapsz egy challenge-t, amit a garázsban érhetsz el ugye, a többi dologgal egyetemben. Én már elég messze járok a sztoriban, viszont nem ezzel kapcsolatos kérdésem lenne. Lehet, hogy valaki már kérdezte és válasz is volt, de nem tudjátok véletlenül, hova menti a játék a szerkesztett videókat a film director módból? Még egyelőre nem találtam meg, lehet hogy nem is a főmappában kellene kutakodni.

Valaki kérdezett személyes véleményt, itt az enyém: régen, még az ősidőkben az egyik kedvenc játékom volt az első (és SZIGORÚAN az első) rész. Nagyon magasra tette a lécet és az elvárásaimat ezzel az új történettel kapcsolatban, és ami engem is a legjobban meglepett, hogy nem telt bele félóra és azt mondogattam magamban, hogy ez bizony kőkeményen vissza hozza az első rész hangulatát, modern környezet és kocsik ide vagy oda. Szerintem a Split/Second óta a legjobb autós játék:) A játékmenet meg telitalálat ezzel a shift-ezéssel. Kezdetben ódzkodtam, hogy fogja ez elrontani az élményt, de pont hogy szerintem csak felturbózza. Nincs idegesítő "menjavárosmásikvégébe10percen keresztül" autókázás, viszont megteheted. A játék néha baromi könnyű, máskor szopat rendesen, de eddig még a "legnehezebb" kihívásokat is le tudtam; fél óra anyázás után már csuklóból mentek. A kocsik szerintem teljesen úgy viselkednek, mint a GTA4-ben, de legalábbis nagyon hajaznak rá. Sok a minijáték, stunt-olgatás, szóval el lehet vele lenni. 12 óra játékom van benne, és 43%-nál járok. van benne anyag szerencsére. Én már most várom a Driver: Miami-t vagy Driver: Los Angeles-t (mert hogy nem véletlen az epizód-cím választás, az tuti)
    További szép napot!