Ahoy#51
hopp, szabad am ott fent hasznalni azt a par agysejtet, mielott hulyeseget irsz.
Csak nezd meg hogy barmilyen emuacio, sokszorta t0bb procit zabal, mintha rendes gepen futtatnad a programot... Pontosan jol tudom mivel, van Vista alatt Jaunty-m meg Intrepidem is. Masik gepen meg Intrepid alatt XP. Ubuntus 2,8 ghz es cerka ala belott XP/n meg egy szaros jutub video is beszaggat...
Na most kepzelj el egy 20 oras HD video rendert egy professzionalis vago programban... emulacioban.
Amugy meg, mondj professzionalis filmvagasra a "szaros" kis linuxodban, jo alternativat nagyokos....
Masreszt pedig nincs mindenkinek penze a szaros mac-re...
mivel en nem vagyok paraszt, nem szidom a linuxot,de hozzateszem ugyan nekem nemjott be igazan... Intrepid elegge bugos nehol, pl nagygepet nem szereti nagyon, masik gepen gond nelkul fut. Masik ami bosszant kicsit, hogy gyakran nem mukodnek a dolgok elsore... mindennek utana kell nezni neten, es vegul parancssorban kell kijavitgatni a hibakat, drivereket stb... Win altalaban elsore veszi az ilyen akadalyokat.
Vegul, a dizajnra vered magad... ki nem szarja le? Most a gepemen egy 99 megas Micro XP van... totalisan miniaturizalva. kb 2-3 sec alatt bootol be, kezdokeptol szamitva. minden megy rajta.