...
-
Darun #6036 Szerintem ismeri őket.
Ami az igénytelenséget illeti, egyszerűen csak átalakult a piac. Régen a csak gémerek voltak, a mi véleményünk, a mi izlésünk számitott. Mára kisebbségbe kerültünk, a piacot nagyrészt a kazuár játékosok tartják el, tehát most már az ő igényeikhez igazodnak a kiadók/fejlesztők. Ez a tendencia nekem se tetszik, de nincs mit tenni. Végképp nem védeni akarom a Beth-et, mert azért a F4-el szemben nekem is elég sok fenntartásom/kifogásom volt, de a statisztikám egyelőre őket igazolja, hiszen az egyetlen végigjátszásban kb annyi játékidőm van, mint két New Vegas + összes DLC-ben, ami igazából engem is meglepett. És lényegében az egyik fő oka annak is, hogy pl a STALKER nem vált be nálam. Ott ugye nincs gyors utazás. A F4-ben több mint 500 órám van úgy, hogy ebben rengeteg farm kör volt és rengeteget gyors utaztam. A Zóna is hatalmas, nem szeretnék csak a futkosással meg a loot elhordásával több száz órát elbohóckodni, ugyanakkor ingame is hörcsög vagyok, engem zavar ha nem tudok minden szart magammal vinni hogy eladhassam. Igy viszont többet futkároznék, mint amennyit ténylegesen a feladatokra forditok.